Call of Duty WW2

Call of Duty WW2 este unul dintre cele mai asteptate jocuri ale anului, celebra franciza fiind foarte jucata de-a lungul timpului. Acesta a fost prezentat initial la conferinta E3 2017 de catre cei de la Sony, mentionand ca Activision va aduce actiunea din noul Call of Duty la punctul de plecare, adica, in Al Doilea Razboi Mondial.

Inca de atunci au fost prezentate cateva imagini cu cea mai populara parte a jocului, partea multiplayer. In general, jocul este recunoscut pentru acest feature, Call of Duty WW2 anuntandu-se cel putin la fel de bun ca seriile anterioare. Asadar, in cadrul conferintei E3 unde a fost initial prezentat jocul, au fost mentionate si cateva din hartile pe care se va desfasura actiunea. Astfel, locatii precum orasul Aachen din Germania, plajele Normandiei sau anumite paduri din Belgia vor fi printre cele mai jucate teritorii.

Mapele sunt inspirate bineinteles din realitate, acolo fiind disputate batalii majore in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Din cate ne mai putem da seama din trailer, acesta este unul foarte violent, fara cenzuri, astfel incat credem ca nu este foarte recomandat celor mici.

Call of Duty WW2 a fost anuntat oficial acum ceva timp, asa ca nu se pune problema in ceea ce priveste aparitia acestuia. Cu toate ca se mai zvonea aparitia sub alt nume, este probabil doar un zvon sau o incercare abandonata. In ceea ce priveste gameplay-ul, conform unor zvonuri recente, se pare ca vei putea juca si din perspectiva unei femei in modul multiplayer si ca va fi introdus si modul zombie survival.

Nimic mai bun pana aici, dupa cum puteti vedea in trailer-ul de mai jos, jocul se prezinta oarecum bine, cu o grafica buna si cu o actiune foarte interesanta. Va fi disponibil incepand cu data de 3 noiembrie 2017 pc PS4, Xbox One si PC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.