Noutati

Call Of Duty Black Ops 4 – detalii despre viitorul joc

Cea mai recentă intrare în seria shooterelor de lungă durată a lui Activision, Call of Duty Blacks Ops 4, este planificată să aibă în curând o lansare. Distribuitorii care vorbeau la Gadgets 360 susțin că Activision are intenția de a declara oficial data lansării Call of Duty Black Ops 4, logo-ul și platformele într-o lansare care va avea loc pe 8 martie, ora 17:30 GMT.

Acest lucru a fost confirmat și de un post Instagram din retailerul EAA, Geekay Games. Postul a fost eliminat, dar aici este o captură de ecran a acestuia care indică aceleași intervale de timp, confirmând în continuare posibilitatea unui anunț Call of Duty Black Ops 4.

La începutul săptămânii, imaginile din baza de date internă a lui Gamestop și-au găsit drumul către site-ul fanilor Call of Duty, Charlie Intel. Acestea dezvăluesc mărfurile Call of Duty Black Ops cu tematică de 4 ori, cum ar fi tricourile și lăncile, cu prețuri variind între 6,99 și 19,99 dolari.

Potrivit forumului popular de jocuri, ResetEra, marketingul pentru noi jocuri Call of Duty începe în mod tradițional în jurul playoff-urilor NBA, la începutul lunii mai sau sfârșitul lunii aprilie. Este ciudat faptul că Activision va dezvălui detalii atât de repede. Anterior, Call of Duty Black Ops 4 a fost considerat a fi Activision’s 2018 entry in franchise-ul său de lungă durată, cu o versiune a jocului plănuită pentru Nintendo Switch, PS4, Xbox One și PC.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close