Care sunt Top 5 cele mai bune camere sport ? Afla ce ti se potriveste

0
384

Tot mai multi tineri practica cate un sport extrem si doresc sa surprinda fiecare clipa de adrenalina pe care o traiesc. Solutia potrivita este o camera sport. Avand dimensiuni reduse aceasta este perfecta pentru orice tip de mediu. Mai jos veti vedea un Top 5 al celor mai bune camere sport, avand in vedere raportul calitate-pret.

5 Eken H9 +

Cu o greutate de doar 65 de grame, aceasta camera poate fi gasita aproape oriunde. Bateria este de 900 mAh iar durata de viata a acesteia este de 90 de minute. De asemenea, este capabila sa filmeze 4k la doar 25 de cadre pe secunda si Full Hd (60 fps)

4 Sony HDR-AS200V

Aceasta camera nu poate filma 4k dar Full HD se descurca onorabil. Greutatea sa este de 93 de grame, iar durata de viata a bateriei in conditii normale de utilizare nu este foarte stralucita. Pretul acesteia este destul de piperat si ajunge undeva la 1400 de lei.

3 Sony HDR-AS50

Sony HDR-AS50 are niste specificatii de top cu un senzor de 11 megapixeli, camera poate filma 4k fara nicio problema. Un lucru imbucurator il reprezinta bateria care tine peste 2 ore. Pretul camerei poate ajunge undeva la 800-900 de lei.

2  Genius Life Shot FHD300

Camera dispune de conexiune wireless, iar acest lucru te ajuta foarte mult deoarece o poti conecta foarte simplu la telefon. Senzorul este de 8 megapixeli, iar calitatea imaginii este una foarte ridicata.

1 GoPro Hero 5

Daca dispui de buget ceva mai ridicat, GoPro Hero 5 este alegerea potrivita. Camera are un ecran de 2 inch care te ajuta sa vezi ce filmezi. In plus poate filma 4k la 30 de cadre pe secunda, iar Full HD filmeaza 120 fps. Pretul este ceva mai ridicat si poate ajunge la aproximativ 2500 de lei.