Topuri

Care sunt Top 3 cele mai bune si compacte camere auto ?

Atat numarul masinilor cat si numarul soferilor s-a inmultit considerabil. Cu toate acestea multi care sunt la inceput de drum sunt implicati in diferite accidente, uneori acestia fiind total nevinovati. Cea mai buna solutie pentru a scapa de o astfel de problema este o camera auto. Astazi am sa va prezint un Top 3 al celor mai bune camere auto, avand in vedere raportul calitate-pret.

3 SilverCloud Voyager S1200

Aceasta este o camera foarte compacta si poate sa inregistreze imagini si video cu o rezolutie Full HD. Unghiul de filmare este unul destul de larg si anume 170 de grade. Dupa ce este conectata la masina  SilverCloud Voyager S1200 este gata de drum si te va ajuta sa surprinzi orice moment important din trafic. Din pacate, cardul MicroSD trebuie achizitionat separat. Pretul camerei este unul decent de aproximativ 314 lei.

2 iUni Dash 401

Daca alegi sa cumperi aceasta camera vei fi profund impresionat de ce este in stare sa faca. Vine cu o rezolutie Full HD. Un lucru interesant pe care il intalnim la aceasta camera este echiparea sa cu leduri IR, ceea ce face posibila obtinerea unei calitati foarte bune pe timp de noapte. In ceea ce priveste pretul camerei, acesta este de aproximativ 329 de lei.

1 DVR Prestigio RoadRunner 585 Full HD

Aceasta beneficiaza de o rezolutie Full HD si este capabila sa filmeze si in momentele cu luminozitate scazuta. Unghiul de filmare este 160 de grade. Calitatea sunetului este una destul de ridicata, iar ecanul LCD de 2 inch te va ajuta sa privesti ceea ce ai inregistrat. Pretul este de 349 de lei.

 

 

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close