Spotify in Romania
Spotify in Romania

Spotify este un serviciu ce ne poate oferi muzica gratuită, posturi de radio, acesta este cel mai popular serviciu din lume ce a luat naştere în Suedia.

Cu toate că a luat naştere în Europa, Spotify este mai mult disponibil în America şi în ţările vestice ale Europei, acolo une muzica se piratează mai puţin iar oameni pun preţ pe acest lucru.

În România când va apărea acest serviciu? Ei bine este estimat că va apărea şi în ţările precum România, în vara acestui an, acest lucru fiind confirmat de mai multe surse, scrie stefanblog.com.

În România avem mai multe servicii precum Spotify însă personal cred că odată cu intrarea acestora pe teritoriul ţării noastre va spăla pe jos cu toate aceste firme disponibile momentan în România.

Nu doar Spotify este o piesă lipsă în România atunci când vine vorba de divertisment, mai număram şi programe precum YouTube Red, Pandora, Yelp, Lyft, Waze Carpool, Getaround dar şi aplicaţia TV de la Apple. Despre acestea se estimează că la fel în anul 2017, cel târziu la sfârşitul lui 2018 va apărea şi în România.

Probabil vă întrebaţi „De ce e aşa de greu cu implementarea la noi?” – Ei bine răspunsul vine ca la noi se piratează peste măsură, bine-înţeles acesta nu ar fi singurul motiv, ţara noastră este şi considerată una în curs de dezvoltare deci automat este pusă pe locul 2 când vine vorba de implementarea unor noi tehnologi aici.

1 COMENTARIU

  1. „ţara noastră este şi considerată una în curs de dezvoltare deci automat este pusă pe locul 2 când vine vorba de implementarea unor noi tehnologi aici.”

    nicidecum! In Bulgaria exista spotify, si nu cred ca difera atat de mult de noi. Problema a fost cand Spotify a facut un push acum cativa ani sa aduca serviciul la noi, anumite organizatii ce se ocupa de drepturi de autori au facut un push back, nu prea intelegeau ce se intampla.. dar sper sa se rezolve asta cat mai repede!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.