Cand vei putea sa cumperi un Samsung Galaxy Note 8?

0
136
Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8, noul flagship al celor de la Samsung a aparut in foarte multe imagini pe internet, fiind unul dintre cele mai asteptate telefoane ale acestei veri. Vine cu un design elegant, cu un „Infinity Display” si cu o diagonala mare, de 6,3 inch. Pe langa acestea, va fi si un telefon puternic, dotat cu 6 GB memorie RAM si cu un procesor Snapdragon 835 pentru SUA si un Exynos 8895 pentru restul lumii.

In ciuda ultimelor zvonuri si scurgeri de informatii, avem detalii oficiale care anunta data de lansare a Samsung Galaxy Note 8 pe 23 August 2017. Mai precis, luna aceasta in New York, la evenimentul Galaxy Unpacket, un eveniment foarte asteptat care va fi vizionat de milioane de oameni. Ei bine, pana aici totul este corect, dar v-ati intrebat vreodata cand veti putea cumpara cu adevarat un Samsung Galaxy Note 8?

Desi data de lansare este chiar luna aceasta, telefonul nu va putea fi comandat pana pe data de 15 Septembrie. Situatia a fost confirmata insusi de catre un purtator de cuvant al companiei sud coreene, care precizeaza urmatoarele: „Vom vinde Galaxy Note 8 începând cu data de 15 septembrie. Pretul nu a fost decis inca„.

Din cate se pare, asa stau treburile, insa, care sunt oare motivele din spatele acestor actiuni? Cel mai probabil, e o strategie de marketing menita sa atraga atentia asupra telefonului si sa invinga iPhone 8 la capitolul vanzarilor inregistrate. Vei putea totusi sa faci o precomanda incepand cu data de 25 august, insa, va trebui sa astepti cateva saptamani pentru a primi telefonul.

Desi poate fi frustrant pentru unii sa astepte in jur de trei saptamani pentru a-si primi comanda, in acest mod, telefonul ar putea invinge viitorul iPhone 8 in ceea ce priveste vanzarile. Nimic nu este sigur insa, asa ca ramane doar sa asteptam si sa vedem cu decurg lucrurile pe viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here