Carcasa de telefon care iti prepara cafeaua

0
171
carcasa de telefon care iti prepara cafeaua

O firma din Italia a lansat o carcasa pentru telefon cu o idee complet originala si foarte practica, care iti va prepara cea mai buna cafea.

Oamenii sunt niste fiinte foarte inventive, si iata ca am ajuns sa vedem si prima carcasa dedicata telefoanelor care sa poata prepara un tip de bautura. Carcasa in cauza se numeste Mokase, a fost realizata de catre o firma din Italia si are optiunea de a incalzi bautura pana la circa 60 de grade Celsius, astfel incat sa poata fi consumata calda atunci cand se doreste.

Ideea in sine este foarte simpla, nefiind vreo tehnologie avansata sau ceva in acest gen. Mokase include in componenta sa un rezervor de 25 de mililitri, utilizatorul telefonului fiind nevoit sa introduca in aceasta un cartus special pentru a putea prepara un shot perfect de espresso. Dupa cum am mai spus, nu foloseste o tehnologie avansata, insa este oarecum practica daca este sa ne referim la modul in care se procedeaza.

Acum, daca este sa vorbim despre compatibilitatea cu modelele de telefoane, carcasa italienilor este disponibila doar pentru companii precum Samsung, Apple sau Huawei. Cel mai ieftin pret pentru a achizitiona o Mokase este de circa 54 de dolari. Acest proiect a fost inceput pe site-ul Kickstarter, unde compania in cauza a strans o suma de 4.200 de euro, urmand apoi sa fie suspendata. Motivele nu se stiu in mod cert, insa ce este sigur, este ca dezvoltatorii promit ca se vor tine de proiect si il vor lansa cat de curand, in ciuda acestui eveniment neplacut.

Mie mi se pare o idee foarte buna, insa nu stiu voi ce parere aveti. Probabil nu se va vinde in proportii mari daca va fi lansata, insa niciodata nu poti anticipa lucriri de acest gen. Tot ce putem face este sa asteptat si sa vedem cum vor decurge lucrurile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here