Care este cel mai bun antivirus din 2018

0
545
Care este cel mai bun antivirus din 2017

Se pune deseori aceasta intrebare „Care este cel mai bun antivirus din 2017„, astfel incat trebuie sa tratam un articol si despre acest subiect. Mai exact, o sa vedem care este cel mai bun antivirus gratuit din prezent, care sa corespunda cu nevoile utilizatorilor obisnuiti. Cred ca daca ati ajuns la acest articol stiti cu totii ce este un antivirus, astfel incat nu o sa mai fac o introducere special pentru asta. Haideti sa mergem mai departe si sa vedem care este cel mai bun antivirus din 2017.

Care este cel mai bun antivirus din 2017

 • 1. Bitdefender Antivirus Free Edition:

  Bitdefender este un antivirus realizat de catre o echipa de romani. Isi face treaba foarte bine in varianta gratuita, fiind una dintre solutiile recomandate pentru a-ti proteja calculatorul. Are o interfata user-friendly si il puteti descarca de aici.

 • 2. Avast Free Antivirus:

  Avast este unul dintre cei mai populari antivirusi, fiind pe piata de foarte multa timp si ajungand la versiunea 2017. Are functii interesante, printre care si cea de CleanUp a browser-ului. Nu consuma multe resurse si isi face treaba bine. Il puteti descarca de aici.

 • 3. AVG Antivirus Free:

  AVG este un alt nume cunoscut din acest domeniu. Prin urmare, nu ramane decat sa-l incercati si sa reveniti cu o parere. Click aici.

 • 4. Avira Free Security Suite:

  Simte-te in siguranta prin intermediul Avira, atat offline cat si online. Beneficiaza de diverse functii pentru protectia impotriva ransomware si nu numai. Mai mult, dispune si de un VPN, in caz ca doresti sa-ti ascunzi IP-ul. Download de aici.

 • 5. Comodo Antivirus:

  Lista continua si astfel ajungem si la Comodo. Nu este asa de cunoscut insa isi face treaba foarte bine. Vine cu o interfata prietenoasa si cu functii usor de identificat, deci trebuie neparat sa-l incercati. Descarcati-l de aici.

Prin urmare, am rezolvat si cu raspunsul pentru intrebarea „Care este cel mai bun antivirus din 2017„.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here