Care este display-ul de iPhone pe care romanii il inlocuiesc cel mai des?

0
137
iPhone
iPhone

Smartphone-ul iPhone-ul este unul dintre cele mai intalnite telefoane in randul romanilor, inca de la aparitia acestuia. Principalele motive pentru care romanii au ales acest smartphone se datoreaza design-ului, dar si ecranului care ofera o varietate de culori si o calitate a imaginii peste asteptari.

Situatiile in care este necesara schimbarea ecranului telefonului apar in momentul in care acestea sufera socuri mecanice sau cand este utilizat intr-un mod gresit. Indiferent de cata atentie acordam iPhone-ului, in anumite momente o simpla neatentie poate duce la scaparea telefonului din mana pe o suprafata dura, iar spargerea ecranului conduce la inlocuirea acestuia.

In functie de modelul detinut, exista numeroase firme care se ocupa cu repararea acestora, astfel ca la o simpla interventie de inlocuire display iPhone 6 sau alt model, vom avea telefonul ca nou. Majoritatea garantiilor nu acopera astfel de situatii, mai ales daca sunt cauzate de catre proprietar. Inlocuirea display-urilor se realizeaza in conformitate cu specificatiile telefonului, astfel incat functionalitatile acestuia sa nu fie afectate in urma inlocuirii.

Inca de la primul model s-au cautat solutii de inlocuire a ecranelor sparte, pentru ca neatentia este principalul motiv pentru care ajungem in astfel de situatii. Pentru inlocuirea unui ecran de iPhone 6, preturile sunt diferite pentru ca fiecare model mai nou aparut vine la pachet cu o serie de dotari care trebuie pastrate la fel ca atunci cand a fost achizitionat.

Reparatiile la un sevice autorizat sunt ceva mai costisitoare si nu este o regula cum ca ar exista o calitate mai buna, asa ca tot mai multi romani opteaza pentru cele low-cost, la care calitatea serviciilor este la fel de satisfacatoare. Operatorii din Romania de la care achizitionam un iPhone, in cazul in care este pe abonament, pun la dispoztie o asigurare contra cost tocmai din cauza faptului ca ecranul este cea mai afectata piesa a unui telefon.

Daca modelul detinut este deja destul de vechi, atunci solutia o vei gasi in cadrul service-urilor dedicate, la care poti opta si pentru un upgrade al telefonului, astfel incat sa fii in pas cu tehnologia nou aparuta. Cei mai multi producatori de smartphone-uri nu se precoupa de modelele care nu au avut atat de mult succes, in sensul ca nu mai dezvolta update-uri pentru acestea, considerandu-le neretabile. Nu este si cazul celor de la Apple, care dezvolta in mod constant noi modalitati prin care sa atraga clientii, iar in Romania exista o piata de vanzare sigura in ceea ce priveste achizitionarea de iPhone-uri, de la cele mai vechi modele pana la cele recente.

Cea mai buna solutie atunci cand suntem in situatia de a inlocui display-ului unui iPhone este sa alegem un service care ofera o garantie a acestuia, chiar daca nu este pe termen lung pentru ca in momentul in care mergem la un service, garatia telefonului este anulata tocmai din cauza defectiunilor pe care le are, iar producatorul nu le suporta decat contra cost, uneori chiar la un pret destul de mare, iar oamenii considera ca nu mai este necesar alocarea unui buget atat de mare, alegand un service cu un pret accesibil pentru astfel de interventii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here