LGNoutatiOferteTelefoane

Care smartphone sub 2000 de lei are cea mai buna camera?

Care smartphone sub 2000 de lei are cea mai buna camera?
Este o dilema des intalnita in randul celor care doresc sa isi cumpere un telefon. Daca vrei sa iti cumperi un telefon nou, sa fie unul nou aparut mid-range, sau un model mai vechi high-end? Si cum toata lumea pune accent mai ales pe camera foto, ne-am decis sa facem un articol in aceasta directie.

In selectia noastra, am ales Samsung Galaxy S7 (in jur de 320$), Huawei P10(in jur de 400$), LG G6(in jur de 250$), Honor 9 (in jur de 420$) si OnePlus 5 care este putin sub 500$.

Care smartphone sub 2000 de lei are cea mai buna camera?

Fotografia pe timp de noapte:

null
Cand vine vorba despre fotografia pe timp de noapte, Samsung Galaxy S7 si LG G6 au ceva avantaj fata de celelalte, intrucat vin cu un stabilizator de imagine. Astfel, pozele vor iesi mai luminoase si mai clare.

Fotografiile la lumina artificiala:

null
In aceasta noua provocare, exista doi factori importanti care trebuie luati in considerare. In primul rand, exista prea multa lumina, iar in al doilea rand, exista o culoare mixta cu doua temperaturi de culoare diferita. Totusi, dupa cum puteti vedea, LG G6 si OnePlus 5 castiga detasat aici, chiar daca S7 are cea mai buna balanta de alb.

Fotografiile la lumina zilei:

null

Fotografiile facute la lumina zilei nu ar trebui sa reprezinta o problema pentru smartphone-urile din zilele de astazi. Aici, mai toate modelele prezentate s-au descurcat bine, insa ramane si la aprecierea cumparatorului. De exemplu, LG G6 ofera aici fotografii bogate in contrast, in timp ce Honor 9 si Huawei P10 nu se descurca exact la fel.

Concluzia?

In conditii bune de luminozitate, toate se descurca excelent. Diferentele sunt vizibile in zone si conditii mai speciale, insa alegerea finala ramane la latitudinea dumneavoastra.

De unde puteti achizitiona la cel mai bun pret:

Samsung Galaxy S7 – CLICK AICI. Il puteti lua si resigilat.
Huawei P10 –

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close