Care sunt cei mai buni gameri in functie de sumele incasate

0
138
Care sunt cei mai buni gameri

Cei pasionati de gaming probabail si-au pus de multe ori intrebarea „Care sunt cei mai buni gameri„. Ei bine, trebuie sa stiti ca in acest sens exista un top care evidenteaza in mod cert care sunt cei mai buni gameri si cifrele incasate de catre acestia.

A fi gamer a devenit o meserie foarte banoasa de ceva timp. Ne referim la acei gameri profesionisti care participa an de an la cele mai importante turnee si care se claseaza pe pozitii fruntase. Cu toate acestea, nu este deloc usor sa fii un jucator de top. Este nevoie de munca, talent si multi nervi pierduti in fata PC-ului.

La acestea adaugam si ceva skill si ambitie si putem spune ca lista este aproape completa. Ca sa va faceti o idee, conform Business Insider, anul acesta cele mai importante branduri vor investi in eSports sume de circa 440 de milioane de dolari. Evident ca de o parte din acesti bani se vor bucura si jucatorii.

Turneele devin din ce in mai multe si mai mari de la an la an, iar cel mai bun exemplu este turneul de Dota 2, „The International”, unde premiile ajung pana la 24 de milioane de dolari.

Care sunt cei mai buni gameri profesionisti si cat incaseaza acestia

Pe locul 1 in top se afla Saahil Aror, un american de 27 de ani care este cunoscut sub nick-ul de UNiVeRsE. Acesta a incasat sume de pana la 2,8 milioane de dolari. Este jucator de Dota 2 si a castigat nu mai mult de 64 de turnee. Ca tot veni vorba de acest joc, primii 27 cei mai bine platiti gameri profesionisti din lume sunt jucatori de Dota 2, abia pe locul 28 fiind un jucator de League of Legends.

In graficul de mai jos puteti vedea cei mai bine platiti gameri, numele real, nationalitatea si nick-ul acestora din joc.

null