Ce accesoriu important li se va alatura castilor AirPods ?

0
317

Castile wireless au devenit foarte cautate, acestea fiind mult mai compacte si mai usor de folosit, plus ca riscul de a se rupe a fost eliminat. De curand, compania Apple a prezentat prima pereche AirPods, iar piata a explodat datorita cererilor foarte mari si a stocurilor limitate.

Samsung si Bragi, principalii competitori au facut cu greu fata celor de la Apple, care potrivit unor statistici anul acesta au trimis 900.000 de perechi doar in SUA. Din fericire, Iphone 7 ar putea avea o carcasa capabila sa incarce castile AirPods. Desi majoritatea erau siguri ca Apple va realiza si aceasta caracasa, s-au inselat.

Aceasta va fi dezvoltata de creatorul smartwatch-ului Pebble care a intampinat unele probleme datorita Apple Watch. In prima faza, castile AirPods fac parte din proiectul Kickstarter, care asteapta sa fie lansat pe piata. Acesta se afla la inceput si are nevoie de o finantare serioasa ca produsul sa poata fi  disponibil cat mai curand posibil.

Cand va fi lansata oficial, carcasa va avea un pret mediocru de maxim 80 de dolari, foarte putin in comparatie cu o pereche de AirPods, care in prezent se gaseste la aproape 200 de dolari. Nu se stie momentul exact cand va ajunge si in Romania. Autonomia bateriei va fi foarte ridicata deoarece aceasta vine cu o capacitate de 2500 mAh. Ea va fi pozitionata in partea opusa a camerei, iar incarcarea va fi usor de facut atunci cand telefonul se afla  in stand-by.

De asemenea, carcasa ar trebui sa fie compatibila si cu noul model de casti AirPods 1.2 care a fost lansat impreuna cu Iphone 8, dar acest lucru ramane de vazut.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here