Timp liber

Casti de copiat – sfaturi de achizitie

Datorita faptului ca in ziua de azi exista numeroase sisteme de copiat pe piata numerosi sunt cei care se intreaba cum ar trebui sa le aleaga pe cele potrivite. In plus, exista si casti de copiat made in China, din pacate de proasta calitate, nocive pentru sanatate. De aceea, in cele ce urmeaza vom oferi o serie de sfaturi de achizitie pentru casti de copiat de calitate.

Materialul din care este confectionata casca de copiat este deosebit de important. Numeroase sunt castile de pe piata de proasta calitate si vin cu o durata de viata mai mica decat in cazul altora mai de calitate si, cel mai important, pot fi bruiate cu usurinta.

Fii atent la microcasca japoneza. Asta deoarece exista mai multe tipuri de microcasti japoneze fara fir, acestea sunt diferite in functie de dimensiuni, de tipul de transmitator si in functie de forme. Insa, indiferent de tipul de casca pentru care optezi, trebuie sa acorzi o atentie sporita formei si dimensiunii acesteia. Exista vanzatori de casti de copiat care comercializeaza doar casti de proasta calitate pentru a beneficia de cele mai mici preturi de pe piata in culori stranii, usor de detectat. Trebuie sa te asiguri de faptul ca optezi pentru casti de copiat de calitate buna, comode si, cel mai important, sigure pentru timpanul si  sanatatea ta.

Emitatorul castii de copiat este la fel de important.  De obicei, o casca de copiat vine cu un stick bluetooth, un colier bluetooth, un telefon modificat sau pix bluetooth. Specialistii recomanda sa optezi pentru stick-ul bluetooth insa fiecare persoana in parte este libera sa aleaga un sistem de copiat in functie de cerintele si nevoile sale. De asemenea, trebuie sa stii ca stick-ul alaturi de casca japoneza reprezinta cel mai popular sistem atunci cand vine vorba despre un sistem de copiat.

Durata de viata a bateriei este un alt parametru de luat in considerare. Aceasta depinde de modelul sistemului de copiat ales. O casca standard de copiat va beneficia de o autonomie de 3-4 ore fara sa fie nevoie de schimbarea bateriei sau de incarcare. In schimb, daca alegi o casca de copiat de mai proasta calitate poti sa te astepti ca bateria sa tina maxim o ora sau chiar mai putin.

Castile de copiat au inceput sa fie din ce in ce mai populare in randul studentilor si elevilor asta datorita sigurantei oferite in timpul unui examen, este practic nedetectabila si se poate folosi cu deosebita usurinta de oricine.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close