NoutatiStiinta

Căștile high-end Apple pot fi lansate înainte de sfârșitul anului

Acestea anulează zgomotul și acoperă toată urechea

Căștile AirPods de la Apple Inc. au fost un succes surprinzător. Acum, compania planifică lansarea căștilor high-end pe piață.

Apple a cucerit piața căștilor cu AirPods, iar acum lansează un model high-end

Gigantul de tehnologie din Cupertino, din California, lucrează la căștile de anulare a zgomotului și care acoperă toată urechea. Acestea rivalizează cu căștile de la liderii de piață, precum Bose și chiar marca companiei Beats by Dre, potrivit oamenilor familiarizați cu dezvoltarea produsului. Compania intenționează să lanseze căștile până la sfârșitul acestui an, dar s-a confruntat cu provocări de dezvoltare care ar putea încetini apariția acestora, au spus oamenii.

Apple a lucrat la căști în ultimul an, iar noile căști vor avea wireless, cum ar fi AirPods. Dar, surse ca Bloomberg au spus că există posibilitatea ca proiectarea căștilor să fie revizuită sau întregul proiect să poată fi dezmembrat cu totul. Acest nou raport susține o notă anterioară lansată de analistul Apple Ming-Chi Kuo de la KGI Securities, care a spus săptămâna trecută că Apple lucrează la o pereche de căști care sunt la fel de convenabile ca AirPod-urile cu o calitate a sunetului mai bună.

Prețul poate oscila în jurul sumei de 300 USD

Nu există niciun indiciu cu privire la cât de mult pot costa aceste căști, dar având în vedere că HomePod costă 349 USD și este mai mare decât alte difuzoare inteligente de pe piață de la Sonos și Amazon, este probabil ca căștile Apple să vină cu un preț premium. Căștile Beats de înaltă calitate costă aproximativ 300 de dolari, în timp ce Bose și Sennheiser au și modele în acest interval de prețuri.

Până în prezent, AirPod-urile au fost un motor-cheie al succesului nou-venit pentru segmentul produselor Apple. Categoria, care include căștile AirPods, Beats, Apple Watch, Apple TV și iPad, a generat venituri de peste 5 miliarde de dolari pentru prima dată în trimestrul fiscal al companiei, reprezentând o creștere de 36% față de anul trecut. În cadrul acestei categorii, vânzările de produse care pot fi purtate, care includ Watch, AirPods și Beats, au crescut cu 70% anul trecut, a declarat Apple într-un apel recent.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close