Cat costa Galaxy Note 8 – Vezi cel mai mic pret – Pret eMAG

0
340
Samsung Galaxy Note 8
Samsung Galaxy Note 8

Cat costa Galaxy Note 8 – Samsung Galaxy Note 8 este telefonul ce se bate la titlul de „telefonul anului”, astazi am sa va prezint cel mai mic pret al lui Galaxy Note 8.

Mai multe magazine online au deschis deja perioada de precomanda al acestui telefon, printre aceste magazine observam si eMAG, magazin online in Romania ce este cunoscut pentru preturile mici si seriozitatea de care da dovada.

Am analizat mai multe oferte, nu vorbesc despre abonamente ci doar telefoane luate la liber, din cele analizate a iesit ca:

Cel mai bun pret pentru Samsung Galaxy Note 8 este cel de pe eMAG.

VEZI PRET SI MAI MULTE DETALII DESPRE TELEFON

In momentul de fata nu am gasit in alta parte mai ieftin, probabil ca pret da, dar ca experienta nu. Va recomand sa achizitionati acest telefon dintr-un loc sigur pentru a nu avea probleme cu functionalitatea produsului sau garantia, eMAG garanteaza pentru o buna functionare a tuturor produselor vandute prin intermediul platformei (in mod special pentru cele din stoc-ul eMAG).

Specificaţiile acestui telefon confirma faptul că Note 8 este un telefon de ultima generaţie ce îşi merita bani. Smartphone-ul vine cu un display fără margini laterale (ca şi S8), cameră foto duală, de 12 megapixeli şi 6 GB de memorie RAM.

Despre ecranul telefonului ştim că este unul S-AMOLED de 6,3 inci QuadHD+, cu Mobile HDR+ Premium, iar bateria este de 3.300 mAh.

Camera principală a lui Samsung Galaxy Note 8 este una duala, ambele camere de pe spate au 12 mega pixeli unul cu f/1.7, iar altul (cel care ajută la zoom) are f/2.4, camera foto principală beneficiază de stabilizare optică pe ambii senzori.. Pe partea din faţă a dispozitivului avem parte de o cameră de 8 MP cu cu f/1.7.

Cat costa Galaxy Note 8

Pe partea de hardware trebuie să mai amintim că telefonul vine cu un sistem foarte bun. Avem 6 GB RAM, spaţiu de stocare este în funcţie de versiune, 64, 128, 256GB, iar după cum ştim acest spaţiu de stocare se poate extinde cu un card microSD. Procesorul este unul cu opt nuclee pe 10 nanometri, acest lucru ajuta ca performantele smartphone-ului să fie ideale.

Telefonul vine şi cu autentificare prin biometrică, scanner de iris, scanare facială şi senzorul de amprentă. Pe partea de software telefonul ar trebuii să primească constant update-uri, iar cât mai curând şi la Android 8.0 (Android Oreo).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here