SamsungTelefoane

Cat costa Samsung Galaxy Note 9 in Romania? Merita cumparat?

Astazi am primit un comunicat cu privire la Samsung Galaxy Note 9, acesta a fost lansat in Romania si o data cu acest comunicat am primit su preturile, dar oare merita sa cumparam acest telefon?

Ei bine, din punctul meu de vedere, cand vine vorba de design si perforamnta Note 9 reprezinta un telefon bun si doar atat, nu foarte bun, pretul este intr-adevar cam mare, ceea ce face din acest telefon sa nu prezinte pentru mine un interes, in legatura cu ceea ce ofera.

Singurul avantaj pe care il are Note 9 este ca vine cu acel stilou pe care il putem folosi pentru proiecte, etc. Dar totusi, din cate stim mai practic este sa cumparam o tableta, pentru ca are un ecran mai mare, si de asemenea un stilou special. E mult mai practic.

Din cate stim, Samsung o sa renunte la Note 9 in 2019, cel putin asa vorbesc unele surse de incredere, sa vedem, Samsung Galaxy S, deja ajunge la marimile lui Note, iar acest lucru nu face decat ca Samsung sa lanseze doua telefoane, Note va ramane in umbra.

Si acum, atentie: Telefonul costă aproape 5.900 lei pentru versiunea cu 512GB și aproximativ 4.700 lei pentru varianta cu doar 128GB memorie internă.

Da, deci un pret exagerat pentru un telefon Samsung, din punctul meu de vedere, Samsung nu va face prea multe vanzari cu acest telefon, fiind un fail, iar anul viitor nu va mai fi lansat un alt Galaxy Note. Sper!

Am sa incerc sa testez acest telefon si voi reveni cu un review mai concret, insa nu stiu daca imi voi schimba parerea in legatura cu daca merita sau nu cumparat acest terminal.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close