NoutatiTelefoane

Cat dureaza bateria la Samsung Galaxy S7

Atunci când cumpărăm un telefon mobil ţinem cont şi de autonomia bateriei, sigur nu ai vrea să ţi se oprească telefonul în timpul unei sesiuni de chatuit cu „cineva important”.

Astăzi vreau să vă prezint câteva informaţii despre bateria telefonului Samsung Galaxy S7, telefon ce a fost lansat cu puţin timp în urmă şi care promite să aducă foarte multe noutăţi faţă de competitori săi, na, doar trebuie să se menţină pe piaţa bine, nu?

Bateria la Samsung Galaxy S7 este de 3000mAh, la versiunea Edge, găsim o baterie 3,600mAh, baterii foarte bune la aceste telefoane, sau făcut ceva modificări pozitive faţă de S6, telefonul Samsung Galaxy S6 are o baterie de 2550mAh iar bateria ducea bine.

Bateria la Samsung Galaxy S6 duce până la 17 ore de vorbit la telefon în 3G şi până la 49 ore dacă doar asculţi muzică, acest telefon are o baterie de 2550mAh.

Nu avem informaţii oficiale despre cât de mult ţine bateria lui Samsung Galaxy S7, însă sigur bateria va ţine în felul următor: La apeluri în 3G veţi putea sta la taclale timp de 19 – 20 ore iar ascultând muzică veţi putea sta în jur de 57 – 60 ore.

Acestea sunt presupunerile mele, imediat cum apar informaţii cu teste oficiale şi neoficiale noi le vom pune în acest articol pentru a vă sta la dispoziţie, atunci când aveţi nevoie.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close