Ce este minarea si cum poti castiga bani multi fara prea mare efort

0
542
ce este minarea

Cred ca majoritatea dintre voi ati auzit de termenul „minare”. Ei bine, minarea de criptomonede este un proces care iti permite sa generezi noi monede virtuale pe piata. Aceste monede ti se atribuie tie, in functie de munca prestata. Cand spun munca, ma refer la procesul de minare si anume, conectarea unui aparat la priza, care consuma curent si care lucreaza pentru tine rezolvand diverse „ecuatii”. Totusi, pentru a obtine sume care sa reprezinte profit, ai nevoie de o putere de procesare mare, pentru ca nimeni nu vrea sa iasa pe minus.

Ce este minarea si cum poti castiga bani multi fara prea mare efort

Daca te decizi sa minezi, trebuie sa tii cont dupa cum am spus si mai sus, de puterea de procesare. Mai exact, de componentele device-ului de pe care minezi, punandu-se accent in primul rand pe procesor si pe placa video. Momentan, pentru a scoate sume decente si pentru a putea face cat de cat profit, ai nevoie de componente de ultima generatie, care sa iti ofere o putere de procesare mare. Puterea de procesare are o unitate de masura diferita, in functie de moneda.

Minarea de Bitcoin – Mai este profitabil?
In acest moment, daca nu aveti componente de ultima generatie si nu sunteti pregatiti sa scoateti sume mari la factura de curent, nu mai este profitabil. Mai exact, nu se prea practica acasa,pe un PC, mai ales in tara la noi. Majoritatea celor care mineaza bitcoin se folosesc de sisteme speciale, cu cate 4-5 placi video care sa ofere o putere de procesare decenta.

Minarea altor monede virtuale

Pentru a face chiar voi un test, puteti descarca Miner Gate de aici. Mai apoi, mergeti la acel tarnacop, alegeti moneda (de exemplu XMR – Monero, care in prezent are o valoare aproximativa de 50$), selectati numarul de core la procesor / placa video si incepeti sa minati. Mai jos de fiecare vi se va afisa puterea de minare in H/s. Pentru a vedea daca puteti face ceva profit, mergeti aici si introduceti datele cerute. Vi se va afisa tot ce trebuie sa stiti. Daca aveti intrebari suplimentare, asteptam un comentariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here