Studiu: Ce poate cumpara Apple cu miliardele de dolari pe care le are?

0
148
apple

Toata lumea a auzit de Apple. Este cea mai populara companie atunci cand vine vorba de tehnologie, avandu-si sediul in Cupertino, California. Si-a pus amprenta asupra acestui domeniu prin foarte multe puncte de vedere, fiind foarte greu de crezut ca a fost infiintata abia acum aproximativ 41 de ani. In prezent, compania detine un buget enorm, dupa cum veti putea vedea si mai jos.

Ce poate cumpara Apple cu miliardele de dolari pe care le are?

Dupa cum am precizat si putin mai sus, afacerea Apple a pornit acum circa 41 de ani, in 1976, atunci cand Steve Jobs si Steve Wozniak au pornit o companie de produse electronice, intr-un garaj inchiriat. Cu toate acestea, lucrurile au progresat rapid, iar astazi, in 2017, Apple are un buget de 250 de miliarde de dolari, bani pe care ii tine intr-un paradis fiscal.

Informatiile au fost dezvaluite de catre Paradise Paper, astfel incat ne putem pune toata increderea in cele mentionate. Prin urmare, s-a realizat si o statistica cu tot ceea ce poate cumpara in prezent compania cu acesti bani. Astfel, gigantul din Cupertino poate achizitiona 148.235 de masini Bugatti Veyron, 219,3 milioane de telefoane iPhone X si nu mai putin de 2.672 de avioane de armata F-35.

Dar, asta nu este tot. Completam cu 577 de aeronave Airbus A380 si 472 de iahturi Eclipse precum cel detinut de Abramovici, ceea ce este un numar uimitor. Nu in ultimul rand, daca Apple se gandeste vreodata sa isi faca echipa de fotbal, ar putea achizitionata peste 1200 de jucatori de aceeasi valoare cu a lui Neymar Jr.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here