Samsung galaxy s8
Samsung galaxy s8

Samsung Galaxy S8 este un smartphone superb, atât de superb în cât a adunat şi critici, ei bine acestea nu puteau lipsi în condiţiile în care rivalul cel mare este iPhone de la Apple.

Chiar dacă rivali acestui telefon au analizat foarte bine telefonul celor de la Samsung nu au fost găsite decât câteva defecte, restul fiind doar plăceri şi neplăceri personale.

Mai jos aveţi pregătite 3 dintre primele critici, şi cele mai bune, la adresa lui Samsung Galaxy S8.

Bixby – Asistentul personal al celor de la Samsung

Şi da, aici sunt şi eu de acord, acest asistent personal nu cred că revoluţionează ceva, mai mult decât atât Samsung să axat prea mult pe acest asistent personal, punând chiar şi un buton special pentru acesta. Problema este că s-ar putea ca utilizatori să nu folosească acest asistent, deja prin review-uri se vorbeşte despre cum aceştia vor să dezactiveze funcţia. Deci cam inutil…

Camera

Camera de pe S8 nu va fi motivul pentru care ar trebui să facem upgrade de la S7, diferenţa dintre aceste două telefoane la capitolul camere fiind extrem de mică. Galaxy S8 vine însă cu mai multe funcţii de procesare a imagini, totuşi acest lucru nu cred că va ajuta foarte mult atunci când se va lansa iPhone 8, aceştia cu siguranţă vor vrea să profite de „scăparea” celor de la Samsung.

Baterie

Samsung Galaxy S8 vine cu un ecran HDR, acesta consumând extrem de mult, diferenţa între S8 şi S7 nu este mare la capitolul baterie, mai multe site-uri de analiza spunând însă că S8 ar fi ceva mai păcătos la autonomie.

Cel mai bun pret pentru Samsung Galaxy S8: Telefonul disponibil la precomanda in Romania de astazi

Ei bine aceste lucruri sunt minore, însă ar trebui să ştii despre ele atunci când vrei să achiziţionezi acest telefon. Totuşi nu cred că este un motiv foarte relevant pentru care nu ai cumpăra acest telefon, pana la urma camera lui S7 a fost cea mai bună cameră de pe un smartphone în 2016, asistentul da… îl putem dezactiva, iar bateria este o problemă generală pe smartphone-urile din ziua de astăzi, măcar avem încărcare rapidă :).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.