Cea mai nouă invenție Amazon poate fi o dronă de livrare

2
17

Amazon a depus o certificare pentru o dronă de livrare

Amazon a depus o certificare pentru o dronă de livrare care răspunde când o sunați sau strigați la ea. Certificarea a fost văzută de GeekWire, iar conceptul de dronă este conceput pentru a recunoaște gesturile umane și apoi răspunde în consecință. Gesturile pe care dronele le-ar recunoaște includ, de exemplu, fluturarea mâinii, îndreptarea mâinii, aprinderea luminilor și vorbirea. (Ilustrația arată un bărbat fluturând brațele și cu o bulă de vorbire lângă gură).

Brevetul a fost inițial depus în iulie 2016 și publicat în această săptămână. „Receptorul uman și / sau ceilalți oameni pot comunica cu vehiculul folosind gesturi umane pentru a ajuta vehiculul de-a lungul căii spre locul de livrare”, afirmă brevetele. Acesta oferă un exemplu de mișcare „shooing” asemănătoare cu gestul pe care îl faceți când încercați să goniți ceva, pe care drona îl recunoaște și începe să se apropie. Și dronea va ajusta apoi viteza și direcția în care se mișcă. Dacă o persoană își bate brațele într-o manieră primitoare, drona poate interpreta gestul ca o instrucțiune pentru a livra pachetul.

Certificarea detaliază mai multe componente ale dronei

Certificarea detaliază mai multe componente ale dronei, inclusiv comunicarea, navigarea, determinarea gesturilor și componentele de livrare. Drona ar avea, de asemenea, unul sau mai mulți senzori de lumină, un senzor de adâncime, o cameră cu lumină vizibilă, o cameră cu infraroșu, senzori auditivi și camere de adâncime conștiente.

În timp ce conceptul de drone este impresionant, este încă doar un brevet și nu este încă clar dacă drona va fi vreodată produsă. Amazon a depus, de asemenea, alte brevete care nu s-au transformat în produse încă, inclusiv o dronă auto-distrugătoare și o oglindă care te îmbracă în costume virtuale. Conceptul de drone care pot răspunde interacțiunii umane nu este nou. Samsung a încercat, de asemenea, o dronă similară care poate detecta gesturile unei fețe și mâinile unei persoane, iar drona DJ Spark răspunde fluturării unei mâini.