Topuri

Cel mai bun hosting | Top 5: Cele mai bune Web Hosting

Cel mai bun web hosting din Romania

Cel mai bun hosting – Cauţi cel mai bun web hosting pentru site-ul tău? Ei bine astăzi am să îţi prezint cele mai bune web hosting din România. Un articol dedicat celor ce caută un web hosting de calitate.

Nu putem spune că doar o anumită firma de hosting este cea mai bună din România, aşa că pentru dumneavoastră am făcut o listă cu 5 dintre cele mai bune firme de web hosting din România, cu siguranţă rezultatele pe care le veţi avea pe firmele recomandate de betit, vă va satisface complet dorinţele, fie că doriţi shared sau vps.

Înainte de toate am să vă vorbesc de Betit.ro şi despre site-ul de la care avem găzduirea, şi anume NameBox. După cum vedeţi site-ul nostru se mişca perfect graţie serviciului de găzduire namebox, aşa că deocamdată recomandarea mea principală este acest serviciu. În caz de va place cum se mişca site-ul www.betit.ro, vă recomand serviciul de găzduire de la NameBox, aceştia au un serviciu de găzduire extraordinar de bun.

Acestea fiind spuse, să începem topul cu top 5, cele mai bune site-uri de web hosting din România.

1. NameBox – Cel mai bun hosting din Romania

După cum v-am povestit şi mai sus noi suntem găzduiţi de această firmă, avem un VPS la aceştia şi după cum observăm îşi face treaba foarte bine. Lucrăm cu această firmă de 2 ani, de când eram la shared, am analizat mai multe site-uri iar la acesta m-am oprit din cauză faptului că performanţa oferită este foarte bună.

Web Hosting
Web Hosting

PRO:

 • Calitate extraordinară
 • Preţuri bune
 • Suport eficient
 • Uptime

Contra:

 • Deocamdată nu avem nimic de reproşat

AFLA MAI MULTE DETALII


2. HostX

Am auzit de HostX încă de prin 2012 însă până în 2016 nu am testat această firmă, şi ţin să spun că în comparaţie cu alte firme de hosting din România aceasta este foarte serioasă, serviciile oferite de aceştia fiind foarte profesionale şi sigure. După momentul testări mi-am dat seama de ce firmă a trecut proba timpului.

PRO:

Web Hosting
Web Hosting
 • Uptime
 • Calitate bună
 • Preţuri decente

Contra:


3. MXHost

MXHost este foarte cunoscut în România, serviciile oferite de aceştia sunt bune, eu ofer verde acestei firme de hosting, chiar dacă mai există şi voci ce îi critică, pot spune că experienţele mele cu aceştia sunt bune şi lipsite de evenimente neplăcute.

Pro:

Web Hosting
Web Hosting
 • Preţuri bune
 • Servicii de calitate

Contra:

 • Suport tehnic întârziat

AFLA MAI MULTE DETALII

 


4. Hostico

Înainte să mă mut la namebox am fost la hostico, nu pot spune că nu am fost mulţumit de aceştia, însă m-am mutat pentru că aşa am simţit că este mai bine. Nu m-am înşelat, însă dacă nu ar fi existat NameBox, cu siguranţă aş fi ales în continuare Hostico. Aceştia vin cu pachete bune, de remarcat la aceştia este suport tehnic pe care îl oferă.

Pro:

Web Hosting
Web Hosting
 • Preţuri bune
 • Calitate
 • Suport super bun

Contra:

 • Nu vă recomand pachetele mici de găzduire, acestea sunt foarte slab optimizate şi dotate, începeţi cu ceva de la 3 euro în sus, în caz de alegeţi hostico.ro

AFLA MAI MULTE DETALII


5. easyhost.com

easyhost.com este foarte cunoscut în România, serviciile oferite de aceştia sunt bune, eu ofer verde acestei firme de hosting, chiar dacă mai există şi voci ce îi critică, pot spune că experienţele mele cu aceştia sunt bune şi lipsite de evenimente neplăcute.

Web Hosting
Web Hosting

Pro:

 • Preţuri bune
 • Servicii de calitate

Contra:

 • Suport tehnic întârziat

AFLA MAI MULTE DETALII


Cam acestea sunt recomandările mele pentru cele mai bune firme de hosting din România, mai jos am să îţi răspund la câteva întrebări generale pe care poate ţi le pui în acest moment.

Criterii de alegere a firmelor pentru acest top – Cel mai bun hosting

Acest top a fost făcut prin testarea a mai mult de jumătate din toate firmele de hosting din România, prin testarea acestor firme consider că am un punct de spus şi să încerc să nu manipulez în nici un fel alegerile pe care le puteţi face, topul este făcut în aşa fel în cât să vă ofere cele mai bune rezultate.

UPTIME: O caracteristică a firmelor de hosting este cea de uptime. Probabil aţi avut neplăcerea de a experimenta faptul că site-ul dumneavoastră a „picat”, ei bine şi eu am experimentat acest lucru în trecut. Este foarte important să alegeţi un site de găzduire web ce vă garantează un uptime foarte bune.

Cel mai bun hosting din Romania

Cel mai bun hosting
Cel mai bun hosting

Suport Tehnic Dedicat: Doreşti o firmă de web hosting cu un suport tehnic dedicat foarte bun? Ei bine printre recomandările date de mine nu puteţi să găsiţi doar rezultate ce o să vă ofere suport tehnic sigur şi eficient pentru că site-ul dumneavoastră să funcţioneze foarte bine indiferent de scopul site-ului, fie că este magazin online sau blog.

Locaţia serverului: După cum ştiţi România se afla printre primele ţări la viteza de internet, aşa că problema serverului „uitat de lume” nu se pune problema la site-urile prezentate de mine, un site găzduit pe un server din România, aşa cum sunt soluţiile prezentate de mine vă va oferi experienţe şi în alte ţări. Eu pe betit.ro spre exemplu primesc trafic şi în UŞĂ sau UK. Testele făcute pe serverele din alte ţări sunt foarte bune. (găzduit pe namebox)

Cel mai bun hosting
Cel mai bun hosting

Preţul: Ştim că nu poţi arunca banii pe orice, trebuie să ştim ce cheltuim şi măcar dacă dăm un ban să îl dăm bine, pe ceva de calitate şi care ne va aduce profit înzecit pe viitor. Preţurile De la firmele prezentate de mine în acest acest articole sunt relativ „uşoare”, preţuri pe care şi le permit toţi oamenii să le plătească pe cele mai bune servicii.

Concluzionând pot spune încă o dată că ceea ce am recomand eu este safe 100%, iar pentru că sunt sigur am să ofer răspunsuri la absolut orice comentariu pe care îl voi primi pe acest articol/top.


Ce alegem că web hosting, shared sau vps? – Cel mai bun hosting

Ei bine această este o întrebare bună, voi face în viitor şi un articol separat pe această temă, pentru început am să vă ofer un infografic de la namebox, îl puteţi vizualiza mai jos, veţi vedea care sunt diferenţele dintre aceste două servicii şi aşa puteţi alege cele mai bune rezultate pentru dumneavoastră.

Cel mai bun hosting
Cel mai bun hosting

Eu recomand VPS pentru magazine online sau pentru site-urile pentru care ştiţi că există consum mediu spre mare de resurse. Pentru site-urile ce consuma puţine resurse recomand un plan de găzduire shared.

De unde cumpărăm domeniile? – Cel mai bun hosting

Dacă doreşti să cumperi şi domeniu, îţi recomand pentru .ro să achiziţionezi doar de la rotld.ro, pentru .com, .net, .org puteţi să cumpăraţi şi de la providerul de hosting web pentru că este sigură achiziţia.

Posibil să aveţi şi alte întrebări cu privire la subiectul „cel mai bun web hosting”, ei bine eu am să vă răspund la toate pentru că recomandările făcute de mine mi le asum, aşa că la rubrica de comentarii putem vorbi mai multe. Te aşteptam!

Etichete

4 Comments

 1. N-am incredere in siturile care nu posteaza comentarii. Si oricum. n-am incredere nici in firmele de web hosting din Romania, ca romanesti nu stiu daca sunt, cu aproape toti am avut probleme.

 2. In 2016 am avut un site gazduit la Namebox si in urma unui atac cibernetic a pierdut intreaga baza de date. Astfel munca mea de aproape un an a fost spulberata. Asa ca nu mai am incredere o

  1. Acest lucru s-a intamplat in 2017 prin luna martie, si stiu si eu foarte bine despre evenimentul neplacut ce a avut loc. Eu am revenit la ei din cauza ca au servicii foarte bune iar backup-ul este asigurat de mine pentru a evita orice neplacere. De asemenea un atac similar se poate intampla la orice firma de hosting asa ca va recomand tuturor sa va asigurati singuri backup-ul.
   O zi frumoasa si multumesc de comentariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close