Topuri

Cel mai bun Hotspot Wi-Fi

Am testat noi hotspoturi de la Verizon și AT & T, precum și unele modele deblocate și internaționale. Selecția noastră principală, disponibilă pe Verizon, rămâne aceeași, dar avem un nou runner-up pe AT & T.

Am petrecut mai mult de 30 de ore pentru a testa cele mai noi hotspoturi Wi-Fi împotriva versiunilor anterioare și am constatat că Verizon Jetpack 4G LTE Mobile Hotspot AC791L este încă cea mai bună și mai fiabilă opțiune atunci când caracteristica de tethering a telefonului nu o va tăia. Durata de viață a bateriei Jetpack este una dintre cele mai lungi pe care le-am văzut pentru orice hotspot pe care l-am testat și acest model beneficiază de cea mai mare și cea mai rapidă rețea LTE din SUA.

Multe persoane care au nevoie doar de acces la internet ocazional pentru laptopul propriu pot pur și simplu să le atașeze la telefoane, după cum este necesar, dar Verizon Jetpack AC791L oferă o conexiune mai stabilă și poate gestiona mai multe computere și tablete pentru perioade lungi de timp. Acesta a fost alegerea noastră de la începutul anului 2016, și rămâne favoritul nostru, deoarece devine aproape 20 de ore la o taxă, acceptă Wi-Fi 802.11ac și chiar vă poate reîncărca telefonul. Aceste caracteristici le pun în fața modelelor mai noi, cum ar fi Jetpack MiFi 7730L, care are doar aproximativ 12 ore de funcționare. Dar este într-adevăr rețeaua care contează cel mai mult aici, iar Verizon’s este cel mai bun pentru LTE. Dacă nu sunteți pe Verizon, merită să vă deschideți un cont dacă aveți nevoie de un hotspot, deoarece regiunile în care Verizon este cel mai puternic tind să fie aceleași locuri în care nu puteți găsi cu ușurință public Wi-Fi gratuit.

Dacă sunteți deja un abonat la AT & T Mobile Share și vă place acoperirea acestuia în locurile pe care le vizitați, luați în considerare modulul AT & T Unite Explore. Este mai ieftin să adăugați o linie la un plan existent pentru Mobile Share decât să începeți unul nou cu un alt operator de transport. Studiul Unite Explore a durat 22,5 ore în timpul testului de viață al bateriei, oferă aproape toate opțiunile rețelei hotspot Verizon (este un model similar de la același producător) și se potrivește capabilității de încărcare a dispozitivului de către concurent.

Hotspoturile actuale pentru T-Mobile și Sprint nu pot concura cu AC791L sau cu Unite Explore, chiar dacă ar fi trebuit să se oprească rețelele mai slabe ale acestor servicii. În plus, planurile lor de date nemăsurate permit 10 GB la o lună la un cost mai mic decât tranzacțiile comparabile de la AT & T și Verizon.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close