ComponenteJocuriOferteTopuri

Cel mai bun Mouse de Gaming pentru tine in 2018

Alegerea unui Mouse de Gaming este un lucru care la prima vedere pare destul de usor, însa este destul de complicat pentru prin natura noastra suntem destul de diferiti si avem nevoi diferite în ceea ce priveste o acuratete mai buna în jocurile pe care le practicam.

Spre exemplu avem CS:GO, un joc la care un mouse de gaming, de calitate, conteaza foarte mult asa ca pentru acest trebuie ales cu grija un astfel de mouse, de aceea v-am pregatit astazi un articol în care vom vorbi despre cele mai bune Mouse-uri de Gaming pentru anul 2017, sau cum îti poti alege un astfel de mouse.

Mai jos am sa va prezint câteva criterii de care trebuie sa tineti cont atunci când va cumparati un mouse de gaming, apoi am sa va prezint câteva recomandari ale mele pentru dumneavoastra. Recomandarile au fost testate deci cu siguranta va vor încânta.

Cati DPI sa aiba un Mouse de Gaming

DPI reprezinta sensibilitatea mouse-ului. Cu cât vor fi mai multi DPI cu atât vei putea avea mouse-ul mai sensibil. Multe mouse-uri de gaming vin cu butoane pentru setarea acestui DPI „din mers”, deci este foarte important sa stii cu câti DPI îti place sa joci si sa sti câti DPI are un mouse, de regula acestia se pot seta de pe butoanele mouse-ului ori dintr-un program al mouse-ului de gaming.

Cu sau fara fir?

Întrebarea aceasta are mai multe raspunsuri, depinde de fiecare în parte, eu personal prefer mouse-ul cu fir, prin USB, este foarte practic, nu trebuie sa am grija bateriilor în sesiunile lungi de gaming, este perfect pentru ceea ce am eu nevoie. Deci depinde, cum îti place.

Dimensiunea unui Mouse de Gaming

Daca vei crede ca aceasta caracteristica a unui Mouse de Gaming nu este esentiala, atunci te înseli, fiecare persoana are stilul lui de manevrat mouse-ul, asa ca fiecare suntem cu preferinte diferite si la dimensiunile acestuia. În primul rând mouse-ul trebuie sa fie confortabil, poti sta ore în sir cu mâna cu el, ar fi al naibii de greu sa nu fie confortabil. De recomandat pentru persoanele cu mâinile mari sa îsi cumpere marimi ceva mia mari de mouse sau sa dea o vizita magazinelor fizice pentru a testa câteva produse.

Pretul unui Mouse de Gaming

Acest aspect este unul dintre cele mai importante din acest articol, atunci când ne dorim un mouse de gaming bun, ne dorim ca acesta sa aiba si un pret accesibil. De multe ori ajungem sa platim un brand, însa acesta ne ofera si o garantie ca produsul cumparat de catre noi este si de calitate. Deci atentie la ce cumparati, pentru ar putea sa mearga bine primele luni, dupa o sa va dea cu virgula daca produsul nu este de marca buna, bine-înteles sunt si exceptii.


Cele mai bune mouse-uri de gaming în 2017

Mai jos am sa va prezint 3 mouse-uri de gaming, cele mai bune în 2017, primul dintre ele fiind chiar cel mai bun si îl recomand tuturor, cu siguranta nu veti regreta ca l-ati cumparat.

 Logitech Proteus Spectrum

 • DPI: 12000
 • Conectare prin: USB
 • Numar butoane/rotite: 8
 • Senzor bun, pe laser

Afla mai multe detalii

 

 Mouse Razer Abyssus

 • DPI: 3500
 • Conectare prin: USB
 • Numar butoane/rotite: 3/1
 • Senzor optic

Afla mai multe detalii

 

 Mouse SteelSeries Sensei

 • DPI: 5670
 • Conectare prin: USB
 • Numar butoane/rotite: 8/1
 • Senzor bun, pe laser

Afla mai multe detalii

Deci cam acestea sunt recomandarile mele pentru cel mai bun mouse de gaming din anul 2017. Daca doriti asistenta pentru achizitionarea unui mouse va rog postati la rubrica de comentarii.

Etichete
Afișați mai multe

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close