Stiinta

Cel mai bun software și servicii de backup gratuite

Găsirea unei soluții de backup gratuit este mai ușor decât credeți. O serie de companii ar dori să ofere gratuit backup-uri gratuite online sau software de backup gratuit – și, probabil, surprinzător, aproape toți sunt destul de competenți.

Versiunile gratuite ale acestor companii oferă de obicei suficient spațiu de stocare pentru datele esențiale sau lipsesc unele caracteristici avansate pe care profesioniștii le-ar folosi. Sper că vă veți bucura foarte mult de program sau de servicii.

Dar așteptați, voi spuneți: „Am stocare online gratuită prin iCloud sau Google Drive sau Microsoft OneDrive. Apoi, există servicii cum ar fi Dropbox, cu 5GB gratuit”.

Problema cu toate aceste servicii este că acestea nu sunt neapărat adevărate backup-uri de siguranță. Adică, atunci când ștergeți un fișier de pe orice dispozitiv sau online, acesta este șters de pe fiecare dispozitiv. Domnul să te ajute dacă faci o greșeală și nu-ți dai seama la timp. Adevărata copie de siguranță înseamnă păstrarea datelor pe termen nelimitat, indiferent de ceea ce se întâmplă cu datele din altă parte.

Cel mai bun backup gratuit online: iDrive

Nu există un serviciu de stocare de rezervă online mai complet decât iDrive. Planul gratuit „de bază” cu 5 GB de stocare păstrează caracteristicile planurilor de salarizare. Mozy este singurul concurent apropiat pe care l-am revizuit până acum și merită o mențiune onorabilă.

Serviciul iDrive vine cu clienți de rezervă pentru aproape orice PC și dispozitiv, inclusiv Windows Phone – o raritate în aceste zile. Compania oferă spațiu de stocare suplimentar pentru sincronizarea tuturor dispozitivelor și a PC-urilor, permite partajarea fișierelor cu oricine și are capacitatea de a crea copii de rezervă pentru o unitate locală. Compania are, de asemenea, mai multe planuri de remunerare la prețuri accesibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close