NoutatiOferteTopuri

Top 5: Cele mai bune aparate foto compacte 2018: Aparate foto compacte

Aparate foto compacte – Fie că eşti un fotograf profesionist, amator sau pur şi simplu vrei un aparat foto compact, am făcut pentru tine astăzi un top cu cele mai bune aparate foto compacte.

Informaţiile adunate pentru realizarea acestui top au ca sursa un fotograf profesionist ce a reuşit să îmi explice cum stă treaba cu aceste aparate foto, care sunt cele mai bune, ce determina un aparat foto să fie bun şi cum ar trebuii să alegem unul.

Am ales pentru voi, mai jos 5 aparate foto compacte, printre acestea veţi observa şi produse best seller la preţuri mari dar şi la preţuri mai mici, pentru cei ce vor să înceapă cu un aparat foto mai bun dar totuşi ieftin.

Aparate foto compacte

Înainte de a începe topul ţin să menţionez că ţinem cont de părerea oricui, aşa că te aşteptam la rubrica de comentarii, acest articol va fi actualizat în mod constant pentru a avea cele mai bune informaţii pe această pagină.

Aparate foto compacte
Aparate foto compacte

1. Aparat foto digital compact Sony Cyber-Shot DSC-RX100 III

Avem pe primul loc un „monstru” ce este capabil să facă poze şi la rezoluţii de 5472 x 3648, acest aparat foto digital de la Sony este din punctul meu de vedere unul dintre cele mai bune aparate foto compacte de pe piaţă.

Graţie obiectivului adaptabil ZEISS, senzorului de tip 1.0 şi procesorului extrem de rapid, obţineţi de fiecare dată imaginea dorită, de la fotografiile dificile cu lumina scăzută la panoramele uluitoare.

Afla mai multe informatii


Aparate foto compacte
Aparate foto compacte

2. Aparat foto digital Sony Cyber-Shot DSC-WX500

Tot de la Sony am să vă prezint şi pentru locul 2 o cameră foto compactă ce este capabilă să facă poze extrem de calitative ca imagine cu o mulţime de efecte şi la o rezoluţie mare, plusul mare pe care îl are această cameră foto este preţul, fiind mult mai mic de cât cameră foto compactă de la punctul unu.

Ce iese în evidenţă la această cameră este focalizarea ce vine cu un algoritm îmbunătăţit de detectare spaţială a obiectelor acţionează obiectivul cu precizie mai mare pentru a realiza focalizarea automată chiar mai rapid, şi pentru a captura cu uşurinţă mai multe momente trecătoare.

Afla mai multe informatii


Aparate foto compacte
Aparate foto compacte

3. Cameră foto digitală Nikon COOLPIX B700

Nu puteam să nu enumerăm în acest top o cameră de la Nikon, această companie este foarte respectată pe piaţă pe care o ocupa din cauză că vine cu lucruri de calitate şi camere foto compacte şi nu numai, de foarte bună calitate.

SENZOR CMOS CU 20,3 MEGAPIXELI EFECTIVI ŞI SISTEM DE FOCALIZARE AUTOMATĂ (AF) DE ÎNALTĂ PERFORMANŢĂ

Numărul mare de megapixeli ai senzorului de imagine CMOS al aparatului foto permite intrarea unei cantităţi mai mari de lumină, pentru înregistrarea unor detalii mai fine în imagini, în timp ce sistemul AF ultra-sensibil, de mare viteză, se blochează rapid pe subiect, astfel încât să nu pierdeţi niciodată momentele decisive. Funcţia Găsire tinta AF permite o compoziţie mai flexibilă, deoarece valorile optime pentru dimensiunea şi poziţia zonei de focalizare sunt alese în conformitate cu subiectul. Când îndreptaţi aparatul foto spre subiect, acesta prevede instantaneu zona în care ar trebui obţinută focalizarea. Zona de focalizare activa este stabilită automat în corelaţie cu dimensiunea subiectului, asigurând o focalizare clară pentru toate imaginile. Funcţia Găsire tinta AF este aplicată cu aceeaşi eficacitate pe subiectele din centrul cadrului şi pe cele din afara cadrului; de asemenea, identifica subiectele mai mici, precum florile şi mâncarea, la fel de bine cum identifica subiectele umane.

Afla mai multe informatii


Aparate foto compacte
Aparate foto compacte

4. Aparat foto digital Canon PowerShot G3 X

La fel ca şi Nikon şi Sony, camerele foto compacte de la Canon sunt foarte performante, se pot găsi şi modele mai ieftine însă pentru voi am ales astăzi un model mai bun, de fapt unul dintre cele mai bune modele de camere foto compacte de la Canon.

Comenzile de nivel expert va ajuta să vă exprimaţi creativitatea

Un ecran tactil LCD rabatabil de mari dimensiuni, de înaltă rezoluţie (1.620 de puncte) şi o gamă extinsă de selectoare şi de opţiuni de personalizare vă oferă control, astfel încât să vă puteţi exprima creativitatea. Utilizaţi Focalizarea automată la atingere pentru adaptarea precisă şi uniformă a focalizării în filme şi obţineţi acces instantaneu la setările importante cu inelul de control al obiectivului cu acţionare lina. Compatibilitatea cu fişiere RAW, un filtru ND încorporat şi modul de expunere BULB vă cresc opţiunile creative.

Afla mai multe informatii


Aparate foto compacte
Aparate foto compacte

5. Aparat foto digital Panasonic Lumix DMC-TZ57

Acest aparat foto compact digital de la Panasonic este intitulat ca fiind cel mai bun aparat foto pentru amatori, de ce? Ei bine pentru că preţul acestui aparat foto este foarte mic iar performanţele date sunt bune, foarte bune privind raportul preţ/calitate.

Descoperă Panasonic DMC-TZ57EP-K – Aparate foto cu superzoom – Modelul LUMIX DMC-TZ57 este o cameră ultra-compacta, cu zoom 20x, monitor rabatabil şi înregistrare video Full-HD.

Surprindeţi scene memorabile din călătorii folosind funcţii pentru selfie-uri şi partajaţi-le folosind conectivitatea Wi-Fi.

Afla mai multe informatii


Acestea au fost recomandările mele, vă aşteptăm şi la rubrica de comentarii pentru a vorbi mai multe despre aparate foto.

Etichete

3 Comments

  1. Termenul COMPACT definește orice cameră digitală care nu este DSLR, adică are dimensiuni reduse.
    Apoi, camerele digitale COMPACTE pot fi împărțite în 2 categorii: Compacte pentru amatori (cu senzor mic – de exemplu 1/2.3inci și compacte cu senzor mare, de exemplu APS-C sau full-frame).
    Camerele compacte pentru amatori au performanțe slabe, asemănătoare cu ale smartphone-uri lor, deci nu are sens să le amestecăm cu cele pentru profesioniști, într-un top absolut nerealist.
    Cele mai bun camere compacte pentru profesioniști sunt Sony A6500 (APS-C) și Sony A9 (full-frame. Acestea mai sunt numite și mirrorless-uri sau camere compacte cu obiective interschimbabile (MILC). Din categoria camerelor digitale compacte cu obiectiv fix (LSCC) putem aminti pe Fujifilm X100 T (APS-C) și Sony DSC-RX1R II (full-frame).

  2. Am cumpărat de la F64 un set de miniobiective ce se pot atașa la un smartphone prin intermediul unui clește de plastic, peste camera existentă. Obiectivele sunt de 4 tipuri: wide, fish-eye, macro și tele, acesta din urmă mărind de 8 ori. Lentilele sunt de foarte bună calitate și pot fi transportate în buzunar, într-un săculeț de pânză, schimbându-le în funcție de necesități și de efectele dorite.
    Este foarte probabil ca, datorită apariției acestor miniobiective, camerele compacte cu senzor mic să dispară complet în viitor. Desigur, vor exista în continuare camere compacte cu senzor mare (LSCC – Large Sensor Compact Camera).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close