Cele mai bune aplicatii android
Cele mai bune aplicatii android

In Play Store avem o multime de aplicatii android, daca vrei sa stii care sunt cele mai bune aplicatii android, astazi îti prezint un top al celor mai bune 10 aplicati.

Pentru acest top m-am luat dupa popularitatea si utilitatea acestor aplicatii, asa ca ar trebuii ca macar o aplicatie din topul de mai jos sa îti fie de folos, sau macar sa fii interesat sa o instalezi, sau deja stii de o aplicatie din topul de mai jos.

Una dintre cele mai bune aplicatii este cu siguranta aceasta, cu ajutorul acestei aplicatii poti sa îti planuiesti mult mai bine excursiile pe care le faci, aplicatia îti ofera cele mai bune obiective turistice în functie de interesele pe care le ai.

Aceasta nu este o aplicatie care te va ajuta foarte mult, cum sunt alte aplicatii, însa este foarte populara si interesanta. Aplicatia Always On AMOLED te ajuta sa îti mentii telefonul aprins mereu, dându-i un efect AMOLED.

Nu de putine ori am avut nevoie de aceasta aplicatie si nu am stiut ca exista, ei bine exista si este foarte folositoare daca esti un tip(a) ce vorbeste mult prin mesaje si îi place sa trimita si gif-uri.

4. Waze

Chiar daca esti sofer experimentat este foarte probabil ca macar o data sa fi ajuns pe o ruta pe care nu o cunosti, sau sa fii avut nevoie vreodata de un GPS mai interactiv si care sa te scoata repede dintr-o belea, ei bine Waze, ar putea fii cea mai buna aplicatie de acest gen.

5. Retrica

Pentru pasionatii de selfie-uri, poze, si etc. Recomand cu cea mai mare încredere Retrica, aceasta aplicatie este destul de populara, ba chiar cunoscuta ca fiind prima aplicatie de acest gen, însa nu e chiar asa. Dar totusi aceasta aplicatie, dupa parerea mea este cea mai buna din profilul acestora.

Aplicatia aceasta vine de multe ori preinstalata pe multe dintre smartphone-urile noastre, totusi noi de multe ori alegem sa o dezinstalam, fara a stii desigur, ca este într-adevar una foarte buna. Aplicatia Clean Master Phone Boost, ne ajuta sa scapam de fisierele inutile, dar si prin mai multe functii sa ne facem telefonul mai rapid.

Aceasta aplicatie are o logica simpla, opreste toate, absolut toate procesele ce merg în background, si lasa doar ce vrei tu. Acest te poate ajuta atunci când ai nevoie de baterie mai multa, dar si sa îti mearga sistemul mai rapid si poate un anumit joc.

Aplicatia este foarte buna, ba chiar cea mai buna si cea mai logica care chiar da rezultate, este gratuita si se poate gasi pe Google Play.

Trebuie sa fiti însa putina atentie cu aceasta aplicatie pentru ca poate opri absolut toate activitatile din background, chiar si alarme.

Pentru iubitorii de fotbal, am o aplicatie foarte buna, este vorba despre FlashScore, aceasta ne ofera posibilitatea de a primi informatii live cu privire la meciul pe care dorim sa îl urmarim.

9. InsWall

Aplicatie pe care o folosesc pentru wallpaper, este din punctul meu de vedere cea mai buna aplicatie, primesc aproape zilnic sugestii de imagini de fundal, foarte bune.

Daca detii un telefon cu flashlight îti recomand aceasta aplicatie, cu siguranta nu va da gres, si o veti folosi pentru ca se ivesc aproape zilnic ocazii în care ai nevoie de o lanterna.

Cam acestea sunt recomandarile mele, daca v-au fost de folos puteti da acest articol si mai departe, daca aveti sugestii sau recomandari le asteptam la rubrica de comentarii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.