Cele mai bune aplicații iPad gratuite 2018

0
17
Cele mai bune aplicații iPad gratuite 2018
Cele mai bune aplicații iPad gratuite 2018

Cele mai bune aplicații iPad gratuite 2018: titlurile de top pe care le-am încercat.

Aplicațiile gratuite au uneori o reputație proastă, dar multe sunt atât de bune încât nu veți crede că sunt gratuite. Am explorat App Store pentru a găsi cele mai bune și le-am sortat în categorii la îndemână, pe care le puteți găsi în rândurile următoare.

Pe această pagină veți găsi aplicația săptămânii – noua noastră selecție de top pentru a încerca și verificați din nou la fiecare șapte zile unde veți găsi o nouă opțiune de testat. După aceea, este vorba de cele mai bune aplicații de divertisment (cu siguranță cel mai bun motiv pentru a deține un iPad …) și o varietate de categorii pe rândurile următoare pentru a vă lăuda de fantezie.

Aplicație gratuită a săptămânii: Plotaverse

Plotaverse este un editor de imagine și o rețea de socializare foarte bună de opiniat fotografii.

Plotagraph + oferă instrumente pentru animarea fotografiilor. Procesul este simplu: mascați părțile care doriți să rămână statice, apoi trageți săgețile pentru a indica mișcarea. Plotagraph + își face treaba singur după cortină, rezultând o animație fără sfârșit.

Firește, există limitări. Sistemul tinde să funcționeze bine cu subiecți care curg (cum ar fi apa sau norii) și modele geometrice. Cu toate acestea, puteți crea videoclipuri uimitoare cu un minim de efort.

Bitul de socializare este mai puțin impresionant, la fel ca și suprapunerile cu efecte de tip cheesy (gratuite și plătite) care sunt disponibile pentru descărcare. Dar, prin a aduce o atingere a lui Harry Potter chiar și în cele mai luminoase rupturi, Plotaverse se simte ca o mică bucată de magie pe iPad.

Cele mai bune aplicații gratuite de divertisment pentru iPad

Aplicațiile iPad gratuite preferate pentru a vă distra cu iPad-ul dvs., cum ar fi cumpărăturile, colorarea, cititul, vizionarea TV sau utilizarea Twitterului.

1. Letterboxd

Letterboxd este un iPad pe o rețea socială pentru iubitorii de film. Înscrieți-vă și puteți să-i convingeți pe toți prietenii să se alăture, numai aici vă puteți plânge dacă Blade Runner 2049 este de 2049 de ori mai rău decât originalul și cine este cel mai bun James Bond. Dacă sună groaznic, dar ești un iubitor de film, Letterboxd are o altă utilizare: abilitatea de a înregistra tot ce ai vizionat vreodată.

2. Attenborough Story of life

Dacă aveți vreun interes în filmele de viață sălbatică, Attenborough Story of Life este un must-have. Dispune de peste o mie de clipuri alese de la călătoria de zeci de ani a lui Attenborough prin ceea ce el se referă la „cea mai mare poveste a tuturor … cum au venit animalele și plantele pentru a umple Pământul nostru”.

3. Chunky Comic Reader

Majoritatea cititorilor de benzi desenate de pe App Store sunt legați de magazinele online, iar orice accent pe calitatea aplicațiilor reale nu este întotdeauna pus în partea de lectură.

4. eBay

eBay oferă acces la o piață online colosală. Oricine poate vinde și astfel veți găsi mărci cunoscute care se amestecă cu persoane care încearcă să le vândă la prețuri foarte mici.

5. Fingerpaint Magic

IPad și App Store se combină pentru a crea un ecosistem extrem de puternic atunci când vine vorba de aplicații de artă, dar acest lucru nu este foarte util dacă nu aveți talent artistic din naștere.

Din fericire, există aplicații cum ar fi Fingerpaint Magic, care permit o gamă mult mai largă de oameni să creeze ceva uimitor vizual și foarte ușor de realizat.

6. Instapaper

Instapaper acționează ca un serviciu de schimbare a site-urilor. Puteți să îi trimiteți orice pagini din orice browser (PC, Mac sau mobil), după care Instapaper îndepărtează tot designul grafic și lasă numai conținutul text.