Topuri

Cele mai bune Boxe Bluetooth portabile

Oricine care are un smartphone sau o tabletă ar dori probabil să dețină și o boxă Bluetooth portabilă, ce poate îmbunătăți experiența de ascultare oriunde. Bluetoothul este disponibil în fiecare smartphone și tabletă actuală, precum și în majoritatea laptopurilor, astfel încât nu aveți nevoie de echipamente suplimentare. Boxele portabile Bluetooth au o baterie reîncărcabilă și sunt adesea rezistente la apă sau stropi, astfel încât să le puteți lua cu ușurință în parc sau pe plajă.

Cele mai bune dintre aceste boxe oferă o calitate a sunetului suficient de bună pentru a asculta muzică obișnuită, podcast-uri și radio pe Internet.

1. UE Roll 2

Alegerea noastră

Roll 2 nu este cea mai ieftină sau cea mai performantă boxă Bluetooth portabilă . Cu toate acestea, considerăm că este încă cel mai atractiv difuzor portabil Bluetooth disponibil, cel pe care l-am cumpăra dacă am putea obține doar unul.

Designul Roll 2 ar putea părea radical, dar aspectele radicale îi sporesc funcționalitatea. Forma sa plată, tip farfurioară face să fie mai ușor de strecurat într-o geantă de laptop sau valiză și creează, de asemenea, un model de sunet omnidirecțional care schimbă ambiența. Cureaua integrată pe spate oferă o modalitate sigură și simplă de a atașa boxa la tot felul de lucruri, cum ar fi un cap de duș, un ghidon de bicicletă sau un scaun de plajă. În plus, cureaua împiedică difuzorul să vibreze pe masă sau pe orice obiect este așezat.

Afla mai multe detalii

2. Sony SRS-XB30

O boxă mai puțin portabilă dar cu sunet puternic

Cei care doresc un sunet mai puternic, mai plin și pot sacrifica partea cu portabilitatea, probabil Sony SRS-XB30 este cel mai potrivit. Este un difuzor sălbatic, dar totuși ambalabil, care oferă cel mai puternic sunet pe care l-am auzit de la un model în intervalul de prețuri de doar trei ori mai mici. Dacă sunteți în căutarea unui difuzor portabil Bluetooth care să poată umple cu sunet o cameră, este o alegere excelentă.

Avantajul modelului SRS-XB30 față de atât de mulți concurenți în gama de prețuri și mărimi este plinătatea sunetului său. Multe, probabil cele mai multe, difuzoare Bluetooth tind să scadă în popularitate când au apărut. SRS-XB30 nu face asta niciodată, iar sunetul este plin și satisfăcător chiar și atunci când se dă play la un hip-hop sau heavy metal. Vocile și cele mai multe instrumente sună clar și destul de natural pentru o boxă ieftină. Un buton Extra Bass vă oferă exact ceea ce vă promite fără a face sunetul proast.

Afla mai multe detalii

3. Riva Turbo X

Boxa cu cel mai bun sunet

Audiofilii sunt deranjați în general de faptul că boxele sunt făcute din plastic, dar Riva Turbo X a arătat că poate fi pe placul și celor pretențioși.

Este evident când ascultați muzică cu Turbo X veți vedea că totul e mai diferit decât majoritatea concurenților. Vocile și instrumentele sună clar și natural, la fel cum ar fi dacă ascultați la un sistem stereo bun. Pentru un astfel de difuzor compact, are o mulțime de bas, suficient încât să puteți da play la muzică greoaie de bas, cum ar fi EDM sau hip-hop, și nu va suna prea tare sau distorsionată.

Afla mai multe detalii

4. Tribit XSound Go

O boxă comapctă cu sunet foarte bun

Dacă doriți un difuzor portabil Bluetooth de înaltă calitate pentru un cost mic, Tribit XSound Go este o alegere extraordinară. Din punct de vedere sonic, este un pas în față de orice altceva pe care l-am auzit în această gamă de prețuri, cu un sunet mai clar și mai mult bas decât majoritatea concurenților pot aduna. Este ușor să călătoriți fiindcă este suficient de mic pentru a-l pune într-o geantă de laptop sau valiză. În plus, este echipat cu IPX7, ceea ce înseamnă că este suficient de rezistent la apă timp de o jumătate de oră în 1 metru.

Afla mai multe detalii

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close