OferteTopuri

Cele mai bune camere auto: Recomandare camere de bord 2018

Cele mai bune camere auto: Dupa cum stim mai multi soferi opteaza pentru camere auto, camere de bord. Acestea sunt foarte bune si în anumite cazuri îti pot fi un „martor” pozitiv pentru tine în cazul unui accident.

Daca ai stabilit un buget pentru o camera auto de bord, îti recomand sa fi foarte atent cu alegerile facute pentru ca din experiente proprii pot spune ca de cât sa dai 100 de lei pe o camera care nu va fi buna, mai bine dai 300 pe una pe care cu siguranta o vei folosi si îti va fi de ajutor.

Mai jos am sa va prezint câteva recomandari celor mai bune camere auto, de bord. Sper sa te ajute, în a gasi cea mai buna camera video pentru tine.

Înainte de a începe cu recomandarile am sa va enumar câteva criterii de care m-am luat atunci când am ales camerele din articolul nostru.

  • Pretul: Acesta este unul dintre celem ai importante criterii, am ales pentru astazi sa va prezint camere auto cu pretul între 200 si 1000 de lei, astfel îti vei putea lua si o camera de buget, dar si o camera mai complexa.
  • De asemenea m-am uitat sa fie cel mai bun raport pret/calitate, deci pretul produsului va reflecta cu siguranta calitatea acestuia.
  • Produse testate: Am avut ocazia sa testez si câteva camere auto chiar pentru autovehiculul meu, asa ca am ceva experianta în a va recomanda cele mai bune camere auto de bord.

Acestea fiind spuse, sper sa va fie de ajutor ceea ce va prezint mai jos. Daca aveti întrebari, completari sau doriti sa veniti cu idei/sugestii, va asteptam la rubrica de comentarii.

Cele mai bune camere auto
Cele mai bune camere auto

1. Camera Auto DVR 2Drive EXECUTIVE (Pret de buget redus)

Prima camera din acest „top” este DVR 2Drive EXECUTIVE, aceasta camera reprezinta cel mai bun exemplu de pret/calitate atunci când vrei sa îti iei o camera ieftina, de buget.

Aceasta camera vine cu urmatoarele functii, Înregistrare Full HD (1080p Full HD), Mod Foto, filmeaza în mod 30 FPS cât si 60 FPS, are un flashlight în fata acestia. Cu siguranta vei spune ca ceea ce ofera aceasta camera ai vazut si la altele mai ieftine, dar crede-ma, când vrei ceva bun ar trebuii sa te gândesti de doua ori la achizitie iar aceasta camera este cea mai buna la pret redus.

Afla mai multe detalii


Cele mai bune camere auto
Cele mai bune camere auto

2. Camera DVR Prestigio RoadRunner 570GPSb (Pret de buget mediu)

Aceasta camera video este cu siguranta tot ce v-ar trebuii la masina dumneavoastra pe segmentul „camere auto”, aceasta vine cu multe functii foarte interesante pe lânga filmarea full HD la 60 de fps.

Prin testarea acestei camere mi-am dat seama ca aceasta este exact asa cum se prezinta, adica are un design elegant dar si protectie pe masura.

Calitate video: Super HD cu chipset-ul Ambarela A7, senzor Aptina, unghi filmare de 170 grade, Wide Range Tehnology.

Cu siguranta aceasta este cea mai buna camera video daca ma întrebati pe mine, nu este nici cu un pret exagerat si îti ofera tot ceea ce îti trebuie.

Afla mai multe detalii


Cele mai bune camere auto
Cele mai bune camere auto

3. Camera Auto DVR cu GPS încorporat Mio Mivue (Pret de buget avansat)

Ultima recomandare de la mine vine cu o camera auto ceva mai scumpa dar care se si dedica mai mult utilitatilor auto, spre exemplu avem GPS de mare calitate încorporat în aceasta camera, functie ce ajuta foarte mult conducatorul auto.

Camera filmeaza la o calitate 2304 x 1296p la 30 de cadre pe secunda. Are un senzor de soc, Optica avansata, Unghi larg de captare a imaginilor (150 grade), Pozitionare GPS, Mod foto, Senzor de miscare, Avertizare radare fixe, Redarea si partajarea înregistrarilor, Ecran tactil de 2,7’’ / 6,85cm, Pornire automata si altele.
Cu siguranta cea mai buna camera auto daca aveti bani sa o cumparati pe aceasta, eu spun ca îsi merita cu siguranta banii.

Afla mai multe detalii


Cam acestea sunt recomandarile mele, daca totusi nu v-au convins aceste recomandari puteti accesa acest link, si veti vedea mai multe modele de camere, mai ieftine cu preturi pornind si de la 50 de ron, dar si mai scumpe cu preturi care ajung pâna la 1500 RON, poate si mai bine.

Daca avei întrebari, completari sau comentarii va astept la rubrica de comentarii.

Etichete

Articole similare

3 thoughts on “Cele mai bune camere auto: Recomandare camere de bord 2018”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close