Cele mai bune camere de pe smartphone-urile Android

0
218
Am ajuns si in luna Noiembrie si ne apropiem vertiginos de sfarsitul anului.Smartphone-urile anul acesta au fost foarte ineresante si am decis sa realizam un top al celor mai bune camere care ne-au atras atentia.

Google Pixel

Google a realizat lansarea anului cu noul model Pixel care nu a uimit doar prin design si componente dar si prin calitatea ridicata a camerei.Acestia au folosit pe cele doua modele lansate 2 camere de o rezolutie foarte mare 12.3MP cea secundara si 8MP cea principala insa care pentru cei 12.3MP realizeaza fotografii de nota 20+ la ora actuala.

Samsung Galaxy S7

Samsung se afla pe locul 2 in topul celor mai bune camere pe smartphone-uri dupa parerea noastra.Chiar daca modelul a fost lansat acum ceva timp acesta isi mentine pozitia de top datorita calitatii acestuia avand o camera secundara de 12MP si una principala de 8MP.

LG V20

O adevarata „bestie” in ceea ce priveste pozele a fost modelul V20 lansat de cei de la LG.Acesta uimeste atat prin design-ul sau interesant cat si prin camera de o calitate inalta avand un senzor de 16MP secundar si unul de 8MP frontal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here