Top 10: Cele mai bune filme de actiune 2016 – 2017

10366
Cele mai bune filme de actiune
Cele mai bune filme de actiune
Filmele de actiune sunt una dintre cele mai urmarite categorii existente in cinematografie de impatimitii de povesti vizuale.Acest top contine o selectie proprie a celor mai bune filme de actiune cunoscute sau nu din anul 2016 si o parte din cele din 2017 care ne-au atras atentia.

1. Mechanic : Ressurection

De departe filmul cel mai bun din anul acesta din aceasta categorie care contine atat actiune cat si aventura drama si o poveste de dragoste.Personajul principal Arthur Bishop este gasit de unul dintre contractorii sai dupa ce acesta si-a inscenat moartea pentru a putea sta departe de lumea rau famata a contractelor de omor.Acesta este obligat sa omoare mai multe persoane de catre contractor pentru ca Gina sa nu fie ucisa.


2. The Accountant

Un film care aparent la inceput parea plictisitor si care prezenta viata unei persoane care avea o forma de autism si care nu era placut in copilarie ajunge sa devina un contabil de succes care reuseste sa transforme banii celor mai mari carteluri din bani furati/spalati in bani obtinuti legal.In timpul uneia dintre activitatile sale legale ies la iveala nereguli cu privire la o firma de proteze iar lucrurile iau o intorsatura neobisnuita.


3. Suicide Squad 

Suicide Squad a fost unul dintre cele mai discutate filme ale anului datorita povestii aflate in spatele acesteia.O gasca de delicventi cu puteri supranaturale este eliberata din inchisoare de guvernul american pentru a putea pune sfarsit apocalipsei.


4. Kickboxer: Vengeance

Kickboxer nu pare un film foarte cunoscut insa prezinta dorinta de razbunare a lui Kurt Sloane de a isi razbuna fratele pierdut in de kickbox ilegale si care doreste uciderea celui mai puternic om din lume Tong Po.


5. The Legend of Tarzan

Tarzan are un nou film dupa vreme indelungata care prezinta intoarcerea lui John Clayton(Tarzan) in jungla unde a copilarit si a trait o mare parte a vietii sale pentru a investiga un proiect suspicios al unei echipe de mineri.


6. Warcraft

Ca si impatimit a seriei Warcraft am asteptat cu sufletul la gura primul film al seriei care chiar a avut partile sale bune dar si parti rele.Dupa pierderea propriei lumi condusi de Gul`dan un orc malefic armatele hoardei trec printr-un portal din Outland si ajung in Azeroth unde incearca cucerirea lumii insa sunt opriti.


8. Kong: Skull Island (2017)

Un film centrat pe povestea lui King Kong si care din trailer arata foarte interesant iar efectele arata foarte bine.Bun de urmarit in 2017.


9. The Mummy (2017)

Un film care prezinta o poveste a unui convoi american care descopera un sarcofag si incearca transportarea sa catre o zona militara insa avionul de transport se prabuseste iar sarcofagul este gasit fara nimic in el insa apare o zeita care incearca sa preia controlul intregii lumi.


10. xXx: The Return of Xander Cage

Seria Triple X a fost una dintre preferatele mele iar aparitia urmatorului film deja ne arata ca anul 2017 este un foarte promitator iar daca filmul va fi la fel de bun ca si precedentul deja ne putem astepta la un loc 1 foarte greu de obtinut pentru anul urmator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here