filme de actiune
filme de actiune
Filmele de actiune sunt una dintre cele mai urmarite categorii existente in cinematografie de impatimitii de povesti vizuale.Acest top contine o selectie proprie a celor mai bune filme de actiune cunoscute sau nu din anul 2017 si o parte din cele din 2018 care ne-au atras atentia.

Cele mai bune filme de actiune 2018

O poveste plină de acțiune despre călătoria unei femei tinere pentru a descoperi adevărul despre cine este și despre lupta ei pentru a schimba lumea.

Avengers: Infinity War

Răzbunătorii și aliații lor trebuie să fie dispuși să jertfească pe toți în încercarea de a învinge pe cei puternici Thanos înainte ca blitzul devastării și ruinării să pună capăt universului.

Pacific Rim: Uprising

Jake Pentecost, fiul lui Stacker Rusalii, se reuneste cu Mako Mori pentru a conduce o noua generatie de piloti Jaeger, inclusiv rivalul Lambert si hackerul Amara de 15 ani, impotriva unei noi amenintari Kaiju.

Death Wish

Dr. Kersy își va trăi viața, până la o zi groaznică. Familia lui Paul Kersy este pe cale de dispariție, dr. Kersy jură răzbunare asupra celor care l-au nedreptățit și de acolo totul se schimbă. El va face tot ce-i stă în putință pentru a se asigura că acești bărbați anonimi vor plati.

Ant-Man and the Wasp

Pe măsură ce Scott Lang se află în echilibru fiind atât un Super Hero, cât și un tată, Hope van Dyne și Dr. Hank Pym prezintă o nouă misiune urgentă in care se găsește Ant-Man luptând alături de The Wasp pentru a descoperi secrete din trecutul lor.

Alte filme asteptate in 2018:

Cele mai bune filme de actiune 2017

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.