Top 10: Cele mai bune filme de groaza/horror 2019 – 2018

2
89163
filme de groaza
filme de groaza

Cele mai bune filme de groaza /horror: Filmele de groază sau horror, cum doriţi să le numiţi, nu prea mă caracterizează pe mine, dar ştiu că sunteţi mulţi care sunt pasionaţi de astfel de filme, aşadar astăzi vreau să vă prezint un top al celor mai bune filme de groază/horror.

Filmele horror au foarte mulţi admiratori în România, aşadar acest articol sper să fie citit şi să vă găsiţi filmele voastre preferate aici.

Multe dintre aceste filme pot fi văzute în cinematografele din România, însă organizatorii nu prea promovează acest gen de filme în comparaţie cu celelalte, deci cu siguranţă veţi vedea şi filme acasă, recomand ca pentru a avea un efect mai interesant să urmăriţi filmele noaptea cu prietenii, sau singur…

3Cele mai bune filme de groaza 2019

IT: Chapter 2

După marea victorie a filmului IT: Chapter 1 și a profitului câștigat, IT: Chapter 2 nu poate fi oprit de nimeni să revină cu ferocitate pe piața cinematică. După evenimentele din primul lungmetraj, al doilea continuă povestea celor din Loser Club după 27 de ani. Bazat pe novela IT, scrisă de Stephen King, ne așteptăm să fim din nou înfiorați de Pennywise, care bântuie copii până și în vise.

3 From Hell

3 From Hell este considerat a fi unul dintre cele mai așteptate filme din 2019. Urmând povestea din The Devil’s Rejects, acesta pare a fi învăluit în mister și speculație. Pentru cei care au văzut filmul anterior, vă aduc la cunoștință faptul că veți avea impresa că e un sequel, însă nu este deloc așa fiindcă (SPOILER) antieroii din The Devil’s Rejects au fost împușcați în poveste (fapt observat de trecători). Dar, Rob Zombie și-ar putea folosi puterile pentru a-i reînvia iar toată echipa ar fi în regulă. Cine știe? Până acum nu au apărut detalii despre scenariu.

Zombieland 2

Fanii de comedie sau horror au fost surprinși de bucuroși când Zombieland s-a lansat pentru prima dată pe marile ecrane în 2009. O anticipare susține că următorul film ar fi lansat la 10 ani diferență de primul, deci 2019 este perfect pentru Zombieland 2. Scenariul rămâne încă necunoscut însă o nouă poveste poate fi făcută publică iar noi o vom adăuga imediat cum apare. Nu uita că toată comedia și groaza vor fi prezente și aici.

Leprechaun Returns

Da, revine! Este cât se poate de adevărat, mini teroarea e planificată să se lanseze pe marile ecrane în 2019 și să provoace ravagii în rândul grupurilor de tinere care țin petreceri în cabane. Personajul principal își va îndeplini misiunea de a se răzbuna pe cei nenorociți. Crezi că vei putea să urmărești noul film? Ai curaj?

An American Werewolf In London (remake)

Un vârcolac, o peșteră izolată și un orășel; sună interesant, nu? Programat să se lanseze în 2019, remake-ul filmului An American Werewolf In London va fi regizat de Max Landis. Este de așteptat ca acesta să urmeze ideea principală din producția anterioară, sequelul va deveni la fel de popular în rândul tinerilor fani de horror.

The Conjuring 3

Regizorul uneia dintre cele mai iubite francize din secolul 21, The Conjuring, și-a dat seama că o continuare ar fi perfectă, în special când fani din întreaga lume abia așteptă să fie îngrozită. De această dată, The Conjuring 3 urmărește povestea lui Ed și Lorraine, un cuplu care au venit în Londra pentru a investiga ceea ce pare a fi un demon. Țineți-vă bine, căci partea a treia este pe drum și mai mult ca sigur veți fi surprinși.

2 COMENTARII

  1. Da am văzut filmul the conjuring anul trecut prin iulie parca nu mai stiu dar acel demon valak ma speriat mai mult si fata care se transformă iar lorein waren aia a avut o premoniția în avion si acolo mam speriat tare si faza cu crucile care se întorc dar camera aceia era încuiată si sau chinuit să o scoata pe săracă fata de acolo

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here