filme de groaza
filme de groaza

Cele mai bune filme de groaza /horror: Filmele de groază sau horror, cum doriţi să le numiţi, nu prea mă caracterizează pe mine, dar ştiu că sunteţi mulţi care sunt pasionaţi de astfel de filme, aşadar astăzi vreau să vă prezint un top al celor mai bune filme de groază/horror.

Filmele horror au foarte mulţi admiratori în România, aşadar acest articol sper să fie citit şi să vă găsiţi filmele voastre preferate aici.

Multe dintre aceste filme pot fi văzute în cinematografele din România, însă organizatorii nu prea promovează acest gen de filme în comparaţie cu celelalte, deci cu siguranţă veţi vedea şi filme acasă, recomand ca pentru a avea un efect mai interesant să urmăriţi filmele noaptea cu prietenii, sau singur…

Cele mai bune filme de groaza 2019

16IT: Chapter 2

După marea victorie a filmului IT: Chapter 1 și a profitului câștigat, IT: Chapter 2 nu poate fi oprit de nimeni să revină cu ferocitate pe piața cinematică. După evenimentele din primul lungmetraj, al doilea continuă povestea celor din Loser Club după 27 de ani. Bazat pe novela IT, scrisă de Stephen King, ne așteptăm să fim din nou înfiorați de Pennywise, care bântuie copii până și în vise.

2 COMENTARII

  1. Da am văzut filmul the conjuring anul trecut prin iulie parca nu mai stiu dar acel demon valak ma speriat mai mult si fata care se transformă iar lorein waren aia a avut o premoniția în avion si acolo mam speriat tare si faza cu crucile care se întorc dar camera aceia era încuiată si sau chinuit să o scoata pe săracă fata de acolo

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.