Top 10: Cele mai bune filme de groaza/horror 2019 – 2018

2
89015
filme de groaza
filme de groaza

Cele mai bune filme de groaza /horror: Filmele de groază sau horror, cum doriţi să le numiţi, nu prea mă caracterizează pe mine, dar ştiu că sunteţi mulţi care sunt pasionaţi de astfel de filme, aşadar astăzi vreau să vă prezint un top al celor mai bune filme de groază/horror.

Filmele horror au foarte mulţi admiratori în România, aşadar acest articol sper să fie citit şi să vă găsiţi filmele voastre preferate aici.

Multe dintre aceste filme pot fi văzute în cinematografele din România, însă organizatorii nu prea promovează acest gen de filme în comparaţie cu celelalte, deci cu siguranţă veţi vedea şi filme acasă, recomand ca pentru a avea un efect mai interesant să urmăriţi filmele noaptea cu prietenii, sau singur…

Cele mai bune filme de groaza 2019

16IT: Chapter 2

După marea victorie a filmului IT: Chapter 1 și a profitului câștigat, IT: Chapter 2 nu poate fi oprit de nimeni să revină cu ferocitate pe piața cinematică. După evenimentele din primul lungmetraj, al doilea continuă povestea celor din Loser Club după 27 de ani. Bazat pe novela IT, scrisă de Stephen King, ne așteptăm să fim din nou înfiorați de Pennywise, care bântuie copii până și în vise.