Top 10: Cele mai bune filme de groaza/horror 2019 – 2018

2
89004

Cele mai bune filme de groaza /horror: Filmele de groază sau horror, cum doriţi să le numiţi, nu prea mă caracterizează pe mine, dar ştiu că sunteţi mulţi care sunt pasionaţi de astfel de filme, aşadar astăzi vreau să vă prezint un top al celor mai bune filme de groază/horror.

Filmele horror au foarte mulţi admiratori în România, aşadar acest articol sper să fie citit şi să vă găsiţi filmele voastre preferate aici.

Multe dintre aceste filme pot fi văzute în cinematografele din România, însă organizatorii nu prea promovează acest gen de filme în comparaţie cu celelalte, deci cu siguranţă veţi vedea şi filme acasă, recomand ca pentru a avea un efect mai interesant să urmăriţi filmele noaptea cu prietenii, sau singur…

Cele mai bune filme de groaza 2019

153 From Hell

3 From Hell este considerat a fi unul dintre cele mai așteptate filme din 2019. Urmând povestea din The Devil’s Rejects, acesta pare a fi învăluit în mister și speculație. Pentru cei care au văzut filmul anterior, vă aduc la cunoștință faptul că veți avea impresa că e un sequel, însă nu este deloc așa fiindcă (SPOILER) antieroii din The Devil’s Rejects au fost împușcați în poveste (fapt observat de trecători). Dar, Rob Zombie și-ar putea folosi puterile pentru a-i reînvia iar toată echipa ar fi în regulă. Cine știe? Până acum nu au apărut detalii despre scenariu.