NoutatiTopuri

Cele mai bune filme din noiembrie 2017. Vezi ce titlu nu trebuie sa ratezi.

Printre cele mai bune filme din noiembrie 2017 se numara titluri destul de interesante, care cu siguranta nu ne vor lasa un gust amar pe finalul anului. Nu trebuie sa le ratati nicidecum, asa ca fiti cu ochii in patru.

Cele mai bune filme din noiembrie 2017. Vezi ce titlu nu trebuie sa ratezi.

1. Thor: Ragnarok (2017) – Premiera pe 3 Noiembrie

Thor: Ragnarok este un film Actiune, Aventura si Comedie, regizat de catre Taika Waititi. Acesta continua povestea uimitorului Thor, care de data aceasta se gaseste inchis intr-o temnita. Trailer mai jos.

2. A Bad Moms Christmas (2017) – Premiera pe 1 Noiembrie

Seria „Mame bune si nebune” revine cu partea a doua, o comedie de neegalat pe care nu trebuie sa o pierdeti. Este vorba despre trei femei, care incearca sa faca fata provocarilor, atunci cand mamele lor le viziteaza de sarbatori.

3. Murder on the Orient Express (2017) – Premiera pe 10 Noiembrie

Cunoscut si sub numele de Crima din Orient Express, este o pelicula de Crima, Drama si Mister, care cu siguranta ii va fascina pe fanii acestor genuri. Ce parere aveti din trailer-ul de mai jos?

4. Daddy’s Home 2 (2017) – Premiera pe 10 Noiembrie

Ce poate fi mai bun decat o comedie de calitate? Daddy’s Home 2 este regizat de catre americanul Sean Anders, care promite un film cu adevarat excelent. Va puteti face o idee despre el din trailer-ul de mai jos.

5. Justice League (2017) – Premiera pe 17 Noiembrie

Nu cred ca este cineva care sa nu fie auzit de Justice League. O pelicula excelenta, care isi are premiera pe 17 noiembrie. Nu trebuie sa o ratati.

6. Coco (2017) – Premiera pe 22 Noiembrie

Printre cele mai bune filme din noiembrie 2017 avem si o animatie. Coco prezinta povestea lui Miguel, un tanar pasionat de arta muzicii, care impreuna cu un prieten renunta la tot pentru a-si indeplini visul.

7. Polaroid (2017) – Premiera pe 22 Noiembrie

Incheiem lista cu Polariod, un film horror foarte bun, regizat de catre Lars Klevberg. Este absolut senzational, asa ca nu trebuie sa il pierdeti.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close