Topuri

Top 10: Cele mai bune filme SF / Science fiction 2018 – 2017 Cel mai bun film sf

Categoria de filme SF este foarte populară printre cinefili, aşa că astăzi vreau să vă prezint cele mai bune filme SF (Science Fiction). Filmele SF reprezintă o piesă grea în cinematografie, aici se cheltuiesc mulţi bani, iar publicul este foarte mare, în special tineri, aceştia sunt cei mai interesaţi de acest gen de filme.

Filmele prezintă o metodă de a te relaxa, filmele SF / Science fiction, reprezintă o categorie de care foarte multe persoane sunt interesate, în articolul de astăzi vă voi face 10 recomandări de filme SF, cele mai bune filme SF.

Cele mai bune filme SF 2018

Maze Runner: The Death Cure

Tânărul erou Thomas se îmbarcă într-o misiune pentru a găsi un remediu pentru o boală mortală cunoscută sub numele de „Flare”.

Annihilation

Un biolog se angajează pentru o expediție periculoasă, secretă, în care legile naturii nu se aplică.

Scorched Earth

Un vânător de recompense numit Atticus Gage urmărește criminali într-un Pământ post-apocaliptic.

Pacific Rim: Uprising

Jake Pentecost, fiul lui Stacker Rusalii, se reuneste cu Mako Mori pentru a conduce o noua generatie de piloti Jaeger, inclusiv rivalul Lambert si hackerul Amara de 15 ani, impotriva unei noi amenintari Kaiju.

Alita: Battle Angel

O poveste plină de acțiune despre călătoria unei femei tinere pentru a descoperi adevărul despre cine este și despre lupta ei pentru a schimba lumea.

Cele mai bune filme SF 2017

Logan (2017)

Am vizionat acest film şi pot spune cu mâna pe inimă că dacă sunteţi fani Wolverine sau X-Man trebuie neapărat să vă uitaţi şi la ultimul film din seria Wolverine, cel puţin ultimul pentru actorul Hugh Jackman care a anunţat că nu îl vom mai vedea în postura de Wolverine. Finalul acestui film o să vă lase un sentiment aparte de „terminare” a unei ere, era Logan. Veţi vedea voi de ce.


Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017)

La 3 an de la debutul superbului film Guardians of the Galaxy, avem şi partea a doua a acestui film, Guardians of the Galaxy Volumul 2. Filmul din anul 2017 va avea parte de o continuare a primei părţi ce a fost foarte bună. În partea a două veţi avea parte de acţiune, umor foarte bun şi şi un decor SF foarte bun.


War for the Planet of the Apes (2017)

Primul film din seria „Planeta maimuţelor” a fost acum foarte mulţi ani, cu zeci de ani în urmă, încă de pe atunci acest gen de filme a prins foarte bine la public, în ziua de astăzi datorită tehnologiei avem parte de un film SF foarte bun. Filmul acesta l-am urmărit de curând şi pot spune că este extrem de bun, un film cu maimuţe ce bate foarte multe filme cu oameni…


Spider-Man: Homecoming (2017)

Pentru cei ce sunteţi fani ai seriei Spider-Man, vă recomand filmul Spider-Man: Homecoming din anul 2017, acest film este foarte bun, vine cu o notă mare pe imdb şi din feedback-ul celor care au văzut filmul nu putem spune de cât că este un film bun SF din anul 2017 ce trebuie urmărit.


Blade Runner 2049 (2017)

Intitulat şi „Vânătorul de recompense 2049” în romana, acest film este unul foarte bun ce nu este prezentat în topuri, bine-înţeles nu a fost lansat încă, însă aşteptam cu nerăbdare să apară pentru că din trailer pare a fi un film extrem de bun cu acţiune, poveste şi efecte speciale la zi.


filme SF 2016.

Pentru filmele de anul trecut nu am să mai las descriere probabil că deja le-aţi văzut, sau cu un singur search veţi putea vedea descrierea şi trailer-ul filmului şi veţi înţelege de ce l-am adăugat în lista de mai jos.

  • Arrival
  • Passengers
  • Rogue One: A Star Wars Story
  • Deadpool
  • Captain America: Civil War

Top 10: Cele mai bune filme de actiune

Bine-înţeles că sunt mai multe filme bune, însă cele recomandare de mine sunt acestea.


Dacă aveţi şi voi filme de recomandat sau vreţi să discutăm pe baza acestor filme SF vă aştept la rubrica de comentarii, puteţi deschide un subiect acolo şi noi vom răspunde. Vizionare plăcută.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close