Cele mai bune gamepad-uri
Cele mai bune gamepad-uri

Cele mai bune gamepad-uri – Un gamer dedicat ştie foarte bine că din colecţia de periferice nu trebuie să lipsească niciodată un gamepad (controller, joystick), în cazul jucătorilor ce deţin un PC astăzi am făcut un top cu 5 recomandări pentru cele mai bune gamepad-uri PC.

Gamepad-ul este extrem de folositor gamerilor, acest accesoriu te va ajuta în jocurile ce propun apăsarea unui număr mare de taste sau combinaţii complexe ce vor putea fi făcute cu uşurinţă atunci când deţi un gamepad.

Am citit foarte multe recenzii, feedback-uri şi comentarii pe baza acestor gamepad-uri aşa că sunt bine informat, ba chiar am şi testat câteva modele iar acest top va fi unul foarte informativ ce îţi va prezenta cea mai bună alegere în caz de vrei să achiziţionezi un gamepad de calitate.

Cele mai bune gamepad-uri

Mai jos am să vă prezint top 5 cele mai bune gamepad-uri PC.

Cele mai bune gamepad-uri
Cele mai bune gamepad-uri

1. Controller Microsoft XBOX 360 Wireless JR9-00010

Acesta este un gamepad destul de vechi şi popular printre gameri de rând, este accesibil şi oferă o performanţă foarte mare.

În ciuda faptului că este vechi acest gamepad te va ajuta să obţii performante foarte bune în jocuri având mai multe căi de conectare la PC, prin USB şi WIFI, de asemenea acesta este compatibil şi cu Xbox 360.

Vezi pret si disponibilitate


2. Controller Wireless Microsoft Xbox ONE

Pentru cei ce doresc un Controller Xbox One pe PC au şi ei o alternativă, pot achiziţiona acest controler ce este wifi pentru consolă şi se poate conecta şi la PC prin cablu, acest controller nu a fost testat de către mine însă are foarte multe recenzii pozitive şi probabil pe viitor controllerele de la Xbox One vor fi cele mai folosite pentru PC.

Caracteristici principale:

• Peste 40 de imbunatatiri
• Noile impuls triggers vibreaza, ducand realismul din jocuri la un nou nivel
• Noul d-pad este perfect pentru toate tipurile de jocuri incluziv sporturi, lupte, FPS-uri si multe altele.
• Cu noile unde radio, transferurile de date dintre console si controller sunt mult mai rapide
• Construit pentru a se potrivi unei game foarte largi de dimensiuni de maini
• Ridica-l si joaca-te; Kinect recunoaste automat cine se joaca si ce controller este tinut in mana
• Port suplimentar pentru conectarea castilor cu fir
• Functioneaza pe o raza de 9 metri

Vezi pret si disponibilitate


3. Gamepad cu fir Canyon CND-GP5 cu vibration feedback

Dacă până acum v-am prezentat gamepad-uri ce se potrivesc doar cu Xbox şi PC, acum vă prezint gamepad-ul de la Canyon numit CND-GP5, acesta este un gamepad ce se potriveşte la PC şi consola playstation 4.

Se poate conecta la PC prin USB şi are şi vibration feedback, din rapoarte observăm că acesta este foarte confortabil chiar şi în sesiunile lungi de gaming.

Vezi pret si disponibilitate


4. Gamepad Logitech F310

Cei de la Logitech au ales să lanseze un gamepad ce să fie compatibil 100% şi dedicat PC-ului, acest lucru ajuta extrem de mult experienţei utilizatorilor. F310 oferă diferite funcţionalităţi pentru utilizatorii de PC, acest gamepad fiind unul dintre cele pe care foarte mulţi gameri de PC le aleg pentru că este dedicat.

Acest gamepad este foarte rezistent, Logitech este cunoscut ca fiind un producător de produse de calitate pentru gameri. Design-ul este elegant şi în acelaşi timp simplu.

Vezi pret si disponibilitate


5. Gamepad Acme GA07 Duplex P10

Acme este un simplu gamepad pentru PC, foarte ieftin ce are un preţ de până în 30 de lei, deci să nu va aştepţi la prea multe, am testat acest gamepad pe fifa, am achiziţionat două modele pentru a putea juca fifa cu mai mulţi prieteni şi mă declar mulţumit pentru jocuri în doi, însă dacă doreşti ceva pentru tine şi pentru performanţele tale în jocuri îţi recomand să te uiţi la punctul 1 din acest articol.

Vezi pret si disponibilitate


Cam acesta este topul meu, sper să vă fie de folos, am încercat să ofer cele mai bune informaţii, m-am documentat ceva timp pentru acest articol, în caz de apare o problemă cu unul dintre produse vă rog să vizitaţi secţiunea de comentarii vom discuta mai multe acolo cu privire la gamepad-uri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.