jocuri android
jocuri android

Dacă deţii un telefon android cu siguranţă ai rămas în pană de idei la jocuri android, şi cu siguranţă ai vrea să ştii care sunt cele mai bune jocuri android.

Cu siguranţă jocurile enumerate de mine vor fi schimbate pe parcurs, dacă vor apărea altele mai bune. În 2016 ne amintim de nebunia Pokemon GO!, în 2017 nu ştim sigur ce se va întâmpla, mai este mult până la sfârşitul acestui an, însă avem un top bun, iar după părerea mea o să vă placă să încercaţi aceste jocuri.

Am ales aceste jocuri android în special pentru cei ce îşi doresc să îţi omoare timpul cu diferite jocuri care fac plăcere atunci când le joci, bine-înţeles la multe dintre acestea te vei şi enerva puţin, dar totuşi acesta este şi partea distractivă.

Mai avem pe acest site un top al celor mai bune jocuri android, însă acesta este făcut pentru offline, în acest top am să vă prezint top cele mai bune offline şi online.

Începem acest top cu un joc diversificat, un joc foarte bune ce l-am încercat la recomandarea unei colege. Părerea mea este că acest joc nu este pentru oricine, trebuie să ai răbdare altfel vei avea mulţi nervi, dar oricum şi pentru cei mai slabi cu nervii este un joc bun, le va da un sentiment ciudat, dar bun atunci când vor termina un nivel.

Este imposibil să nu fi auzit de acest joc, ei bine chiar dacă ai auzit, tot trebuia să îl introduc în acest top, Clash of Clans, este probabil unul dintre cele mia populare jocuri pe care le puteţi găsi pe platforma android, acesta generează venituri foarte mari companiei şi este într-adevăr un viciu pentru iubitorii de jocuri de acest gen.

Acesta este un joc offline ce este foarte bun, l-am introdus în acest top, dar şi în topul jocurilor android, offline.

În acest joc trebuie să îţi aperi cabană de prădători ai mlaştini. Acesta este un mic joc în stilul defensiv, în care vă trebuii să îţi aperi „turnul” cu diferite strategii defensive. Jocul este unul interactiv şi distractiv, grafică lui este bună. Cred că îţi va plăcea să îl încerci dacă vei căuta un joc de acest gen.

Ne întoarcem la categoria online, şi vă prezint un joc ce le-ar putea place multora dintre cei ce sunt pasionaţi de fotbal, personal ador acest joc, mai ales când îl joc cu colegi, când nu avem ce face la şcoală.

Jocul este dezvoltat de Mini clip, cei ce aţi jucaţi şi Biliard, veţi vedea asemănări serioase în aceste jocuri.

Încheiem acest top cu un joc pentru pasionaţi de muzică, acest joc este ideal pentru aşteptat, dar şi pentru distracţie. Este un simulator de pian, o aplicaţie ce rulează offline dar şi online cu diferite avantaje.

Cam acesta este topul meu, nu uitaţi să distribuiţi acest articol şi prietenilor dacă va fost de ajutor. De asemenea aşteptam comentarii cu privire la acest articol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.