GamingTopuri

TOP 5: Cele mai bune jocuri free to play (gratis)

Jocuri free to play: Pana la urma trebuia sa facem un top si pentru aceasta categorie de jocuri, mai exact v-om face un top despre jocurile gratis de pe PC/Steam. Aceste jocuri sunte cele mai jucate in ultimii ani si au o  influenta mare asupra jucatorilor, datorita pretului gratuit.

Jocurile care vor face parte din acest top sunt urmatoarele:

1. Unturned

 

Acesta este un joc indie, gratuity, de tip Open-World conceput, dezvoltat si publicat de Nelson Sexton, seful si fondatorul a companiei Smartly Dressed Games. Ca si motor grafic foloseste Unity Game Engine fiind publicat la data de 7 Iulie 2014 in intreaga lume pe Windows cat sip e Mac OS X mai tarziu fiind lansat si pe Linux.

Link Steam: http://store.steampowered.com/app/304930

2. Trove

Jocul este unul multiplayer,role-play dezvoltat si publicat de Trion Worlds.A fost publicat in 9 Iulie 2015 pe Microsoft Windows, acesta fiind in faza de cratie incepand cu 12 noiembrie 2013.

Link Steam: http://store.steampowered.com/app/304050

3. Dota 2

Dota 2 este un joc free to play, care simuleaza un mediu fantastic in care se tin competitii intre jucatori. Acesta a fost dezvoltat si publicat de Valve Corporation pe data de 9 Iulie 2013. Acesta este o continuare a jocului Defense of The Ancients (DotA).Lupta in Dota 2 de stine intre doua echipe care au intotdeauna cate 5 jucatori.

Link Steam: http://store.steampowered.com/app/570/

4. Counter-Strike Nexon: Zombies

Este un joc Free To Play (gratis) MMOFPS care ofera competitii PvP cat si PvE. Jocul contine moduri si harti noi, cat si hartile clasice din Counter-Strike 1.6. Acest joc este dezvoltat si publicat de NEXON Corporation. Acesta a fost lansat oficial pe Steam pe data de 7 Octombrie 2014.

Link Steam: http://store.steampowered.com/app/273110/

5. League of Legends (avand ca abreviere LoL)

Acest joc este unul multiplayer, online, fiind dezvoltat si publicat de Riot Games pentru Microsoft Windows si MacOs la data de 27 Octombrie 2009. Acest joc este inspirit din modul Warcraft III: The Frozen Throne. Din cauza modului in care compania Riot Games stie sa puna preturile si reducerile la produsele virtuale, este cel mai populat joc din lume, si unul foarte accesibil.

Link download: https://signup.na.leagueoflegends.com/en/signup/redownload

Cam acestea sunt recomandarile noastre, suntem in cautarea completarii acestui top, deci te asteptam cu noi discutii si recomandari de la voi.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close