Cele mai bune jocuri gratuite de pe Steam! Merita sa le joci

0
360
cele mai bune jocuri gratuite de pe steam

Jocurile pentru PC sunt printre cele mai populare jocuri din lume. Daca dispuneti de bani si de timp liber va puteti bucura de cele mai frumoase si mai bine facute jocuri din lume, insa, asta nu inseamna ca jocurile gratuite trebuie lasate deoparte. Mai jos aveti o lista interesanta cu cele mai bune jocuri gratuite de pe Steam care merita intr-adevar sa le joci.

 • 1.Team Fortress 2:

  Team Fortress 2 este un joc care a dat startul, sa zicem asa, shooter-elor bazate pe echipa. Anul acesta implineste 10 ani, dar cu toate acestea, a ramas la fel de popular si de jucat. Deci, nu ezitati si descarcati-l acum de pe Steam, deoarece este gratuit.

 • 2.Neverwinter:

  Neverwinter este un joc MMO pentru PC, un joc foarte bun pe care l-ati putea asocia cu WoW. Este un joc de actiune bine gandit, care va reusi cu siguranta sa va atraga, deci nu pierdeti ocazia.

 • 3. Hawken:

  Hawken este un joc multiplayer cu un sistem inteligent de matchmaking, care se poate juca in mai multe moduri (clasic, pe echipa, capturarea steagului etc). Mai pe scurt, un joc captivant pe care vi-l recomand sa-l incercati.

 • 4. Faeria:

  Un joc inovator si unic, de genul CCG (collectible card games), care a aparut anul trecut. Va recomand sa-l incercati.

 • 5. Path Of Exile:

  Un dungeon crawler care este minunat atat single player cat si multi player. Este un RPG bun de actiune, de care va puteti bucura gratis pe Steam.

 • 6. Dota 2:

  Nu stiu de ce am mai trecut acest joc aici, deoarece cu totii il stiti. Este cel mai jucat si cel mai popular joc de pe steam, asa ca nu ezitati sa-l incercati.

 • 7. EVE Online:

  EVE Online este un MMORPG care este la fel de popular in domeniu precum Counter-Strike, WoW sau TF 2. Este mai bun decat orice joc Star Wars, deci trebuie sa-l descarcati acum.