Jocuri iOS
Jocuri iOS

Cele mai bune jocuri iOS: După mai multe topuri doar despre android, astăzi vreau să vă prezint 5 dintre cele mai bune jocuri iOS (iPhone/iPad) pe care le puteţi juca şi cu siguranţă nu vă veţi plictisi, jucând aceste jocuri.

Pentru topul de astăzi m-am consultat cu mai mulţi posesori de iPhone dar şi cu topuri de popularitate şi multe altele pentru a vă prezenta cele mai bune rezultate, sper să vă placă ceea ce am ales, iar dacă aveţi recomandări putem face topul mai diversificat şi mai mare, te aşteptam cu propunerea ta la rubrica de comentarii.

Mai jos începem topul cu cele mai bune jocuri iOS:

Chiar dacă nu este un joc gratuit, acest joc a reuşit să bată recorduri impresionante, cum ar fi că a fost mai descărcat de cât Pokemon Go, în prima zi.

GamePlay-ul din Super Mario Run este cel basic, pe care îl ştim cu toţi de pe vechile console nintendo, am jucat acest joc şi pot spune că este unul foarte drăguţ, îl recomand şi cu siguranţă vă va place şi vouă să îl încercaţi.

Într-un top realizat de către metacritic.com, avem pe primul loc jocul Super Stickman Golf 3, aşa că am spus să îl încerc şi eu. Cu siguranţă, la primă privire jocul acesta nu pare mare lucru, însă odată jucat vă veţi schimba cu siguranţă părerea despre acesta. Este un joc cu un GamePlay atractiv şi foarte bun, vi-l recomand.

3. Limbo

Limbo reprezintă un puzzle 2D unic în care trebuie să foloseşti elementele din jurul tău pentru a trece mai departe şi a rezolva puzzle-urile scopul principal fiind să îţi găseşti sora în lumea Limbo. Grafica este una simplă însă foarte plăcută şi chiar dă jocului o temă înfricoşătoare ceea ce îi oferă un atu. Singurul dezavantaj al jocului este că nu are foarte multe nivele.

Pe locul 4 vă prezint un joc de Racing, un joc ceva mai vechi dar care face faţă cu brio şi acum, şi uite că este menţinut chiar şi pe primul loc în topul preferinţelor celor ce vor să joace un joc de acest gen.

Real Racing 3
Real Racing 3

La categoria „jocuri de acţiune” vă recomand Infinity Blade III, acesta este un joc foarte bun îţi prezintă o poveste epică, cu tot ce este recomandat, adică de la personaje pan ăla peisaj. Un joc bun pe care îl veţi găsi în exclusivitate doar pe iOS.

Acestea sunt recomandările mele dacă v-au plăcut, aveţi întrebări sau completări te aşteptam, mai jos la rubrica de comentarii.

LĂSAȚI UN MESAJ