Aplicatii Smartphone
Aplicatii Smartphone

Jocuri si aplicatii smartphone: Astăzi am să vă prezint un top al celor mai bune jocuri şi aplicaţii pentru smartphone, foarte mulţi sunteţi interesaţi să aveţi cele mai bune dintre acestea în telefon, aşa că sper că acest articol să vă ajute.

Pentru realizarea acestui articol cu cele mai bune jocuri şi aplicaţii pentru smartphone m-am folosit din informaţiile acumulate din celelalte topuri cu aplicaţii şi jocuri android şi iOS, deci în primul rând acest top este compatibil cu posesorii de smartphone-uri cu iOS şi android, bine-înţeles, foarte multe jocuri şi aplicaţii din acest top le puteţi găsi fără nici o problemă şi Windows Phone, chiar dacă şi acesta este pe moarte.

Voi începe mai întâi cu jocurile apoi voi lăsa la urma aplicaţiile, am evitat să postez aplicaţii extra populare despre care toţi am auzit, aici am enumerat Facebook, Messenger (de la Facebook), SnapChat, Wapp, Instagram, YouTube, etc.

Va rog sa scrieti titlul aplicatiei/a jocului, in Google Play sau App Store sau Windows App Store pentru a verifica disponibilitatea acesteia.

1. Color Switch

Începem acest top cu un joc diversificat, un joc foarte bune ce l-am încercat la recomandarea unei colege. Părerea mea este că acest joc nu este pentru oricine, trebuie să ai răbdare altfel vei avea mulţi nervi, dar oricum şi pentru cei mai slabi cu nervii este un joc bun, le va da un sentiment ciudat, dar bun atunci când vor termina un nivel.

 

2. Soccer Stars

Acesta este un joc ce le-ar putea place multora dintre cei ce sunt pasionaţi de fotbal, personal ador acest joc, mai ales când îl joc cu colegi, când nu avem ce face la şcoală.

3. Limbo

Limbo reprezintă un puzzle 2D unic în care trebuie să foloseşti elementele din jurul tău pentru a trece mai departe şi a rezolva puzzle-urile scopul principal fiind să îţi găseşti sora în lumea Limbo. Grafica este una simplă însă foarte plăcută şi chiar dă jocului o temă înfricoşătoare ceea ce îi oferă un atu. Singurul dezavantaj al jocului este că nu are foarte multe nivele.

4. Real Racing 3

Pe locul 4 vă prezint un joc de Racing, un joc ceva mai vechi dar care face faţă cu brio şi acum, şi uite că este menţinut chiar şi pe primul loc în topul preferinţelor celor ce vor să joace un joc de acest gen.

Real Racing 3

5. Clash of Clans

Este imposibil să nu fi auzit de acest joc, ei bine chiar dacă ai auzit, tot trebuia să îl introduc în acest top, Clash of Clans, este probabil unul dintre cele mia populare jocuri pe care le puteţi găsi pe platforma android, acesta generează venituri foarte mari companiei şi este într-adevăr un viciu pentru iubitorii de jocuri de acest gen.

Cam acestea au fost jocurile, mai jos continuam cu locul 6, insa de la 6 pana la 10 vom vorbi doar despre cele mai bune aplicatii pentru smartphone.

6. Waze

Chiar dacă eşti şofer experimentat este foarte probabil că măcar o dată să fi ajuns pe o rută pe care nu o cunoşti, sau să fii avut nevoie vreodată de un GPS mai interactiv şi care să te scoată repede dintr-o belea, ei bine Waze, ar putea fii cea mai bună aplicaţie de acest gen.

7. Spotify Music

Puteţi căuta şi găsi orice melodie cu această aplicaţie, Este foarte simplu de folosit şi gratuit, nu trebuie nici un abonament, şi nici o nebunie de genul acesta, spor la ascultat cea mai bună muzica.

8. GIPHY. All the GIF

Nu de puţine ori am avut nevoie de aceasta aplicaţie şi nu am ştiut că există, ei bine există şi este foarte folositoare dacă eşti un tip(a) ce vorbeşte mult prin mesaje şi îi place să trimită şi gif-uri.

9. Retrica

Pentru pasionaţii de selfie-uri, poze, şi etc. Recomand cu cea mai mare încredere Retrica, aceasta aplicaţie este destul de populară, ba chiar cunoscută ca fiind prima aplicaţie de acest gen, însă nu e chiar aşa. Dar totuşi aceasta aplicaţie, după părerea mea este cea mai bună din profilul acestora.

10. FlashScore

Pentru iubitorii de fotbal, am o aplicaţie foarte bună, este vorba despre FlashScore, aceasta ne oferă posibilitatea de a primi informaţii live cu privire la meciul pe care dorim să îl urmărim.

De asemenea puteti urmarii su urmatoarele topuri:

Cam acesta este topul meu, nu uitati sa il dati si la prietenii vostri daca v-a fost de folos. De asemenea sa comentati daca doriti sa veniti cu completari, aveti intrebari sau pur si simplu vreti sa incepeti o discutie.

LĂSAȚI UN MESAJ