Top 10: Cele mai bune jocuri survive in 2017

0
1198
jocuri survive
jocuri survive

Jocurile de tip survive sunt foarte cautate în ultima vreme, si probabil v-ati întrebat ce urmeaza sa putem juca nou în 2017 (jocuri survive).

Modul survive este unul foarte popular si în România, acesta ofera o alta perceptie a jucatorului asupra lumii în care traim, cu siguranta un peisaj apocaliptic este fiarte interesant si chiar daca nu l-am putea trai în viata reala, în ceea virtuala este o mare apreciere, cel putin pentru gameri.

De notat este faptul ca si multi youtuberi s-au îmbogatit în abonati, like-uri si chiar în bani jucând jocuri de timp survive, cu siguranta acest gen de jocuri este unul foarte cautat si cred ca ar putea sta foarte bine pe locul 3, sau chiar 2, dupa tipurile de jocuri gen FPS, actiune, etc.

State of Decay 2
State of Decay 2

Ei bine pentru voi am un top ce prezinta Cele mai bune 10 jocuri de tip survive pentru anul 2017, topul este inspirat din mai multe surse, însa sper sa va placa, am sa las pentru fiecare joc si câte un trailer, practic voi pune numele jocului si trailerul pentru a putea vedea cum arata cele mai bune jocuri de tip survive a anului 2017.

Nota* Jocurile de mai jos pot rula doar pe o anumita platforma gen, PC sau PS4, sau se pot juca pe mai multe platforme, cum ar fi si PC si Xbox One, asadar despre jocurile acestea nu am sa pun nici o descriere, voi lasa doar trailerul sa vorbeasca de la sine.

1. Days Gone (PS4) – Jocuri suvive

2. The Last Of Us 2 (PS4) – Jocuri suvive

3. Escape from Tarkov (PC) – Jocuri suvive

4. State of Decay 2 (Xbox One) – Jocuri suvive

5. PREY FOR THE GODS (PC/PS4/Xbox One) – Jocuri suvive

6. Resident Evil 7: Biohazard (PC/PS4/Xbox One) – Jocuri suvive

7. Horizon Zero Dawn (PS4) – Jocuri suvive

8. Crynosaurs (PC) – Jocuri suvive

9. Saurian (PC) – Jocuri suvive

10. Conan Exiles (PC/Xbox One) – Jocuri suvive

Cam acestea sunt recomandarile mele pentru voi, sper sa va placa si sa va ajute în a cumpara un joc nou de tip survive pentru anul 2017.

De asemenea la rubrica de comentarii puteti veni cu propuneri în a schimba topul, oricum acesta va fi actualizat în caz de va aparea un alt joc de tip survive, ceva mai bun de exemplu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here