Jocuri Survive
Jocuri Survive

Jocurile de tip survive sunt foarte căutate în ultima vreme, şi probabil v-aţi întrebat ce urmează să putem juca nou în 2017 (jocuri survive).

Modul survive este unul foarte popular şi în România, acesta oferă o altă percepţie a jucătorului asupra lumii în care trăim, cu siguranţă un peisaj apocaliptic este fiarte interesant şi chiar dacă nu l-am putea trăi în viaţa reală, în ceea virtuală este o mare apreciere, cel puţin pentru gameri.

De notat este faptul că şi mulţi youtuberi s-au îmbogăţit în abonaţi, like-uri şi chiar în bani jucând jocuri de timp survive, cu siguranţă acest gen de jocuri este unul foarte căutat şi cred că ar putea sta foarte bine pe locul 3, sau chiar 2, după tipurile de jocuri gen FPS, acţiune, etc.

State of Decay 2
State of Decay 2

Ei bine pentru voi am un top ce prezintă Cele mai bune 10 jocuri de tip survive pentru anul 2017, topul este inspirat din mai multe surse, însă sper să vă placă, am să las pentru fiecare joc şi câte un trailer, practic voi pune numele jocului şi trailerul pentru a putea vedea cum arată cele mai bune jocuri de tip survive a anului 2017.

Nota* Jocurile de mai jos pot rula doar pe o anumită platforma gen, PC sau PS4, sau se pot juca pe mai multe platforme, cum ar fi şi PC şi Xbox One, aşadar despre jocurile acestea nu am să pun nici o descriere, voi lăsa doar trailerul să vorbească de la sine.

1. Days Gone (PS4) – Jocuri suvive

2. The Last Of Us 2 (PS4) – Jocuri suvive

3. Escape from Tarkov (PC) – Jocuri suvive

4. State of Decay 2 (Xbox One) – Jocuri suvive

5. PREY FOR THE GODS (PC/PS4/Xbox One) – Jocuri suvive

6. Resident Evil 7: Biohazard (PC/PS4/Xbox One) – Jocuri suvive

7. Horizon Zero Dawn (PS4) – Jocuri suvive

8. Crynosaurs (PC) – Jocuri suvive

9. Saurian (PC) – Jocuri suvive

10. Conan Exiles (PC/Xbox One) – Jocuri suvive

Cam acestea sunt recomandările mele pentru voi, sper să vă placă şi să vă ajute în a cumpăra un joc nou de tip survive pentru anul 2017.

De asemenea la rubrica de comentarii puteţi veni cu propuneri în a schimba topul, oricum acesta va fi actualizat în caz de va apărea un alt joc de tip survive, ceva mai bun de exemplu.

LĂSAȚI UN MESAJ