Monitoare de gaming
Monitoare de gaming

Pe piaţa din România găsim o varietate de monitoare de gaming şi de toate felurile. Astăzi am să vă prezint cele mai bune monitoare, recomandări pentru a duce experienta gamingului la maxim.

În caz de ne cumpărăm monitorul după buget cu siguranţă vom opta pentru un monitor ieftin, în caz de vrem performante monitorul nostru va fi mai scump, acest lucru ajutând să avem o calitate mult mai ridicată şi ce este cel mai important vom avea parte de cele mai noi tehnologi.

Există două tipuri de oameni atunci când vine vorba despre alegerea monitorului: sunt acei oameni ce cumpără monitoare de buget, o să fac şi pentru aceştia un articol separat, şi mai sunt şi cei ce cumpără în funcţie de nevoie, în acest articol vom vorbi despre monitoarele de gaming pentru nevoile unui gamer.

Mai jos am să vă prezint monitoare de gaming de calitate printre care şi unul de buget pentru cei ce nu vor să investească mulţi bani într-un monitor de gaming.

Monitoare de gaming
Monitoare de gaming

1. Monitor Gaming LED TN Samsung: Cel mai bun monitor

Samsung este foarte cunoscut pentru faptul că produce singur monitoarele cu tehnologia proprie şi aduce mereu pe piaţa cele mai bune produse pentru consumatorii din lumea întreagă. Divizia Samsung Display este responsabilă pentru acest lucru.

Cât despre LED TN Samsung de 28 inch putem spune că este cel mai bun monitor de gaming la un preţ decent ce este recomandat pentru gameri ce sunt la nivel mediu spre hard. Acesta vine echipat cu cele mai noi tehnologi ce te ajută şi în divertisment cât şi în jocuri. Puteţi folosi acest Monitor pentru console, pc-uri şi pe post de TV.

Aflam ai multe detalii despre pret si disponibilitate pe:


Monitoare de gaming
Monitoare de gaming

2. Monitor LED ASUS Gaming VP228HE – Cel mai accesibil monitor

Şi pentru că mulţi m-au întrebat şi despre un monitor de gaming mai accesibil la preţ, adică pe undeva pe la 500 de lei vin cu o recomandare pentru un monitor de la ASUS care în ciuda preţului un gamer începător va putea ajunge în lumea gamingului la cote maxime (pentru un începător).

Recomandă acest monitor de 21.5 inch şi cu rezoluţia de 1920×1080 celor ce nu vor să investească mult într-un monitor de gaming sau pentru cei ce vor un al doilea monitor mai mic.

Aflam ai multe detalii despre pret si disponibilitate pe:


Monitoare de gaming
Monitoare de gaming

3. Monitor Gaming Curved WLED Lenovo Y27f – Monitor curbat

Dacă dispui de un buget mediu pentru un monitor de gaming şi doreşti ca acesta să fie curbat ai bine îţi recomand monitorul de la Lenovo ce cine cu tehnologii noi Wide, Full HD, 4 ms, 144Hz, HDMI, Display Port, AMD FreeSync™ pentru a reda detaliile din joc la o calitate optimă pentru gaming.

Monitoarele curbate sunt din ce în ce mai populare printre gameri, aceştia optează pentru aceste monitoare de gaming din prisma faptului că oferă o experienţă de gaming mai plăcută. Dar în principiu aceste monitoare sunt dedicate pentru gaming şi pentru alte activităţi precum filmele o să vi se pară puţin neobişnuit.

Aflam ai multe detalii despre pret si disponibilitate pe:


Monitoare de gaming
Monitoare de gaming

4. Monitor Gaming LED IPS LG – Monitor curbat

La fel ca Samsung şi LG are propria divizie de monitoare numită LG display, aceasta lucrează zilnic la a descoperii noi tehnologii şi pentru a lansa pe piaţa cele mai bune monitoare şi display-uri.

Monitorul de gaming LED IPS LG de 29 inch a lăsat o impresie bună tuturor utilizatorilor, chiar şi mie, l-am folosit în jocuri precum CS:GO şi Call Of Duty, pot spune că experienţa de joc a fost cu totul alta. Totuşi acest monitor nu este pentru oricine, mulţi nu suporta efectul „curbat” aşa că dacă nu te împaci foarte bine cu acest tip de monitor nu îţi recomand monitorul curbat.

Aflam ai multe detalii despre pret si disponibilitate pe:


Monitoare de gaming
Monitoare de gaming

5. Monitor LED Dell – Monitor 4K curbat

Dacă vrei să faci o investiţie într-un monitor 4K, pentru că după cum vedem tot mai mulţi utilizatori renunţa la clasicele monitoare de gaming pentru cele de mari dimensiuni şi curbate, îţi recomand LED Dell de 34 inch.

Acest monitor este din punctul meu de vedere cel mai bun pentru gaming, deci îl recomand cu căldură tuturor gamerilor ce vor să experimenteze adevărata calitate a jocurilor.

Aflam ai multe detalii despre pret si disponibilitate pe:


Acum că am terminat recomandările, am să vă explic şi cum am făcut acest top şi cum să găseşti monitorul perfect pentru tine cât şi care este diferenţa dintre monitoarele cu tehnologie LED şi altele.

Pentru a face acest articol am apelat la review-uri şi feedback-uri de la prieteni, propriile experienţe (cu majoritatea dintre cele recomandate) dar şi din informaţiile adunate de pe internet, după site-urile internaţionale vestice pentru că rezultatele tale să fie mereu cele mai bune.

În caz de topul meu nu te-a lămurit sau convins şi doreşti să achiziţionezi un alt monitor ei bine te invit să îmi laşi mesaj la rubrica de comentarii său contact@betit.ro şi eu am să îţi răspund cu privire la recomandări. Topul a fost însă făcut în funcţie de nevoile fiecăruia deci ar trebuii să fie ok. Însă dacă nu ştii unde mă găseşti 🙂

Monitoare de gaming
Monitoare de gaming

Care este diferenţa dintre LED, IPS şi LCD? – Monitoare de gaming

IPS LED este una dintre cele mai bune tehnologii pentru monitoare de gaming şi monitoare în general, acest tip de monitoare reda culorile cât mai natural şi oferă o calitate impresionantă în faţa monitorului, de asemenea este foarte economic.

LED este tehnologia de monitoare ce este foarte răspândită datorită faptului că oferă performante destul de ok la un preţ bun iar acest tip nu consuma mult.

LCD în trecut era cea mai folosită, putem spune că şi în momentul de faţă este destul de folosit însă clar este sub LED şi IPS aşa că eu îţi recomand să nu alegi această tehnologie pentru că nu satisface nevoile în totalitate + că nu prea sunt ecologice.

Concluzionând recomand mai mult monitoare LED şi IPS datorită avantajelor deţinute de acestea pentru monitoarele de gaming sunt foarte bune.

Cam acestea sunt recomandările mele pentru voi, sper ca să vă fie de folos în a alege un monitor ideal pentru tine, oricum dacă aveţi nevoie de o informaţie sau o recomandare alternativă mă puteţi contacta pe mail (pagina de contact) sau mai jos la rubrica de comentarii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.