Cele mai bune placi video din 2017

0
197
cele mai bune placi video din 2017

Indiferent daca este vorba despre PC sau despre un laptop, placa video intotdeauna a reprezentat o componenta de baza a PC-ului. Cunoscuta si sub numele de GPU, aceasta intervine in mare parte la gamerii inraiti, dar si la cei care au nevoie de putere in ceea ce priveste editarea video sau streaming-ul. Fara aceasta, nu ramane decat sa va bazati pe placi video integrate, in general de la Intel si AMD, fiind de o calitate inferioara celor dedicate.

Daca nu va pricepeti sa va alegeti dumneavoastra placa video potrivita, atunci sunt multe solutii. Puteti sa va cumparati direct un PC pentru gaming (desi o sa ajungeti mai scump) sau sa va interesati pe la prieteni si amici. Din fericire insa, exista multe optiuni in ceea ce priveste achizitionarea unei placi video, astfel incat, noi am ales top 3 cele mai bune placi video din 2017, fiecare dintr-o gama separata. La ce ma refer prin asta? Ei bine, in lista de mai jos vei gasi cea mai buna placa video din categoria high-end, mid-range si entry-level.

  • Cea mai buna placa video din 2017, categoria High-End:

    Este vorba despre Nvidia GeForce GTX 1080 Ti. O placa video echivalenta cu performanta de la Titan X, insa cu un pret mult mai mic si cu un sistem de racire mai bun. Aveti mai multe detalii In acest link, de unde o puteti si achizitiona.

  • Cea mai buna placa video din 2017, categoria mid-range:

    In aceasta categoria, cea mai buna placa video este AMD Radeon RX 580. Daca ati fost satisfacuti de RX 480, ei bine, RX 580 ofera o performanta sporita la un pret decent. O puteti gasi AICI, impreuna cu informatii suplimentare.

  • Cea mai buna placa video din 2017, categoria entry-level:

    Putin mai ieftina insa cu performante sporite, AMD Radeon RX 460 ocupa primul loc in categoria entry-level. Pretul ajunge pana in 500 de lei, dupa cum puteti vedea si AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here