Top 5: Cele mai bune platforme de forum / Forum CMS

0
825
platforme de forum
platforme de forum

Probabil dacă ai ajuns pe această pagină îţi doreşti crearea unui forum, dacă doreşti să ştii care este cel mai bun CMS de forum, sau cum li se mai spune, platforma de forum, astăzi vei afla răspunsul la noi.

Am făcut pentru voi un top al celor mai bune platforme de forum / Forum CMS, mulţi din România fac zilnic forumuri însă nu sunt nici pe aproape de cele mai bune rezultate şi folosesc CMS-uri vulnerabile sau care au probleme serioase.

Aşadar pentru topul de astăzi am ales doar rezultate testate de mine ce au dat randament foarte bun.

Probabil aţi mai auzit de acest CMS, în România sunt foarte puţine forumuri cu acest CMS, se poate găsi şi free pentru este unul open-source, şi se poate găsi pe github.

Dacă nu va grăbiţi în proiectul vostru, puteţi testa Vanilla pentru 30 zile, acesta este cu siguranţă cel mai folosit de către firmele mari, de către companii precum EA Games, şi aşa mai departe.

Node BB a fost o experienţă foarte plăcută pentru mine, am testat acest serviciu 10 zile şi chiar m-a impresionat prin varietatea de costumizare a design-ului.

Acesta este o platformă de forum ceva mai robustă, aşa cum scrie şi la aceştia pe site, platformă nu costă foarte mult şi vine cu extensii şi funcţionalităţi foarte mult şi complexe.

Prin 2012/2013 acest CMS era puterea tuturor, acest lucru pentru că într-adevăr phpbb vine gratuit, dar este şi foarte riscant, venind cu foarte multe vulnerabilităţi. Aceasta rămâne cea mai folosită platforma de forum în momentul actual, pe această apar săptămânal comunităţi de gaming, dar care peste doar câteva săptămâni, maxim luni vor dispărea.

Cam acestea sunt recomandările mele, sper că v-au fost de folos, şi veţi ţine cont de ele, dacă aveţi alte recomandări sau doriţi să comentaţi, puneţi întrebări, etc. Vă aşteptam la rubrica de comentari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here