Procesoare de gaming
Procesoare de gaming
Ai un buget alocat unui procesor de gaming si nu stii care este cea mai buna alegere? Astazi am sa va prezint „cele mai bune procesoare de gaming în functie de buget”.

Stiu ca multi sunteti fani Intel dar si AMD, asa ca în lista de mai jos am sa introduc ambele alternative la un pret apropiat, dar parerea mea este sa mergeti pe un Intel, AMD este bun mai mult la randat, lista am sa o fac cu bugetul de la cel mai mare pâna la cel mai mic, care va fi de 350 lei, nu cred ca se pune problema sa pun si de 200 lei pentru ca asta ar însemna ca nu vreti ceva de „gaming” (oricum de la 500 lei în jos deja nu veti mai putea achizitiona un procesor de gaming prea bun, dar multi cauta asa ca eu o sa îi ajut sa îsi gaseasca procesorul potrivit)

Sa începem prima oara cu un presupus buget de peste 2.000 lei pâna la infinit.

Ei bine daca este vorba despre gaming va recomand un Procesor Intel® Core™ i7-5930K, 3.50GHz, Haswell, 15MB, Socket 2011-V3, Box (2.951 lei) – Acesta ar fi cel mai bun procesor de gaming de pe piata la momentul actual.

Chiar daca stiu ca în România acest procesor nu prea va avea succes eu totusi îl recomand, are un pret mare dar si calitatea lui este extra buga, deci este vorba de un Procesor Intel® Core™ i7-5960X Extreme Edition, 3.00GHz, Haswell, 20MB, Socket 2011-V3, Box care costa doar…. 5.274 Lei (putin, nu?)

Acum sa încep, sa va prezint procesoarele de la 2.000 lei în jos, pe care le recomand eu pentru GAMING, voi începe de la cel mai scump pâna la cel mai bun procesor, de gaming la bugetul actual.

Buget 1.750 LEI:

Buget 1.550 LEI:

Buget 1.100 – 1.200 LEI:

Buget 800 – 900 LEI:

Buget 500 – 600 LEI:

Buget 300 – 400 LEI:

ATENTIE!

1. La procesoarele AMD recomand si un cooler separat.In cursul saptamânii urmatoare va prezentam si cele mai bune coolere pentru acestea !

2. Procesoarele nu sunt compatibile cu cu orice placa de baza, daca aveti intrebari puteti lasa un comentariu. Noi va vom raspunde si iti vom da cea mai buna alternativa, daca cumva placa ta de baza nu suporta ceea ce ai vrea tu sa cumperi.

Cam acestea sunt recomandarile mele, sper ca va va ajuta în a gasi cel mai bun procesor si sa va jucati jocurile dorite, daca aveti ceva nelamuriri, sau aveti o întrebare o puteti lasa la rubrica de comentarii.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.