scaune de gaming
scaune de gaming

scaune de gaming – În ultima perioadă scaunele de gaming au devenit tot mai populare printre jucătorii fie profesionali sau amatori din România. Astăzi am să vă prezint cele mai bune scaune de gaming.

Acest articol va fi în aşa fel în cât să afli cele mai bune răspunsuri în legătură cu scaunele de gaming, prima oară vă vom prezenta recomandările de scaune de gaming apoi vă voi prezenta răspunsuri cu privire la aceste scaune de gaming.

În ceea ce priveşte recomandările, am testat toate aceste scaune pentru 72 de ore, deci articolul este autentic şi cu siguranţă veţi primi cea mai bună experienta atunci când le folosiţi. În caz de vă interesează ce joc am jucat cu aceste scaune de gaming ei bine răspunsul este CS:GO şi FIFA.

Timp de 6 luni am avut 10 scaune în testare mai ieftine şi mai scumpe, fiecare pe rând de la resigilate, le-am testat şi rezultatul a fost următor. Mai jos am să vă prezint scaune de gaming şi scumpe şi mei accesibile până în 550 LEI.


scaune de gaming
scaune de gaming

1. Scaun gaming Noblechairs EPIC Real Leather

Este simplu, acesta practic este cel mai bun scaune de gaming testat de către mine. Acesta este un scaun de gaming potrivit pentru un birou de lux, fie el de gaming sau de lucru, scaunul este din piele naturală peste întregul scaun şi în zona de contact.

Scaunul vine cu Cadru din oţel, Uşor de montat, Funcţie de blocare, Piele naturală de calitate, Mânere ajustabile şi căptuşite, Sistem de ridicare cilindric cu gaz, Spătar reglabil până la 90 – 135 grade, Baza tip stea din aluminiu rezistent.

Aflam ai multe detalii despre pret si disponibilitate pe:


scaune de gaming
scaune de gaming

2. Scaun gaming Marvo CH-106

Dacă pentru prima recomandare veţi spune că preţul este prea ridicat, ei bine atunci am să vă prezint un scaune ce este destul de popular şi cu feedback-uri foarte pozitive, este vorba despre Marvo CH-106 ce poate fi găsit în mai multe varietăţi de culori, preferatul meu este cel roşu dar şi verde.

Marvo CH-106 este un Scaun ergonomic pentru gaming ce vine cu Două perniţe detaşabile pentru suport cervical şi lombar, Sistem fluture de ajustare a scaunului, Spătar reglabil (inclusiv poziţie culcată), Înălţime reglabilă 100 mm (sistem de ridicare cilindric cu gaz), Rotire 360 grade, Baza robustă şi stabilă, Rotiţe durabile din poliuretan, Finisaj deosebit din piele sintetică.

Aflam ai multe detalii despre pret si disponibilitate pe:


scaune de gaming
scaune de gaming

3. Scaune de gaming Inaza Legion

Cu un preţ şi mai mic de cât cele două scaune prezentate mai sus, acest scaune de gaming reuşeşte să ne surprindă cu o ergonomie foarte ridicată, practic în acest scaune te vei simţi foarte bine, în ciuda aparenţelor.

Scaunul de gaming Inaza Legion este destinat gamerilor ce au nevoie de un scaun de gaming dar nu au prea mari pretenţii. Permite diverse reglaje: Înălţime / Înclinare / Rotire 360 grade şi este Echipat cu piston pe gaz clasa 3.

Aflam ai multe detalii despre pret si disponibilitate pe:


scaune de gaming
scaune de gaming

4. Scaun gaming SPC Gear SR300

Ne întoarcem la un preţ de peste 1000 de lei dar cu siguranţă aceasta recomandare merită iar dacă doreşti un scaun de gaming ce se încadrează în bugetul acesta, SPC Gear SR300 este ceam ai bună variantă.

SPC Gear SR300 vine echipat cu un design şi confort asemănător maşinilor de curse. Caracteristicile scaunului sunt: Cadru din Oţel, Piele Ecologică, Spătar Ajustabil, Mecanism de Balansare, Mânere 2D, 2 Perniţe Incluse, Înălţimea Scaunului Ajustabilă.

Aflam ai multe detalii despre pret si disponibilitate pe:


scaune de gaming
scaune de gaming

5. Scaun gaming Arozzi Enzo

Un scaun ieftin şi destul de popular printre utilizatorii de scaune de gaming din România. Având un feedback foarte pozitiv şi din experienţă personală fiind plăcut, acest scaun de gaming chiar dacă este ieftin cu siguranţă vă va satisface şi pretenţiile mai spre medium. Pentru un gamer începător sau amator ce nu vrea să investească mulţi bani acest scaun de gaming este perfect.

Printre caracteristicile pe care le are Arozzi Enzo, numărăm pielea sintetică de înaltă calitate, căptuşeala confortabilă, mânerul pentru ajustarea inclinării/înălţimii, pistonul cu gaz, baza de 5 picioare ajutate de roţi universale.

Aflam ai multe detalii despre pret si disponibilitate pe:


Ei bine acestea sunt recomandările mele pentru scaune de gaming bune testate de mine dintr-o mai mare varietate. Acestea au un preţ ce reprezintă calitatea, acest articol este făcut în special pentru cei ce vor un scaun de gaming şi au nevoie de o sugestie, o recomandare de la un gamer şi tester de produse IT.

Mai jos am să răspund mai pe scurt la câteva întrebări ce sunt foarte frecvente în lumea gamingului în legătură cu aceste scaune de gaming.

Care sunt diferenţele dintre un scaun de gaming şi unul de birou universal.

În primul rând trebuie să amintim faptul că un scaun de gaming este mult mai bun pentru sănătatea noastră de cât un scaun de birou universal. Scaunele de gaming sunt făcută în aşa mod în care să îţi ofere un confort mare atunci când eşti te joci iar structura lui ajuta foarte mult la întreţinerea coloanei vertebrale dreapta şi „sănătoasă”. Deci folosind corect un scaun de gaming veţi uita de durerile de spate şi oboseală. (cele mai frecvente probleme pe care le au gameri).


scaune de gaming
scaune de gaming

Un scaun de gaming ajuta la performanţele în jocuri?

Da, ajuta! Poate că vă întrebaţi cum este posibil însă dacă o luăm logic veţi observa că scaunul de gaming este foarte confortabil, într-un mediu în care te vei simţi mai bine vei fi mai uşor concentrat pe joc şi de asemenea performanţele tale vor fi mai ridicate. De asemenea faptul că te afli într-un scaun de gaming vei dori să fi mai profesionist şi în aşa fel te vei descurca mai bine.

Cum ne alegem scaunul de gaming?

Ei bine mai sus v-am făcut un top 5 al celor mai bune astfel de scaune, cei vei putea alege de acolo scaunul de gaming potrivit pentru tine, în funcţie de buget, de dotări şi aşa mai departe. Este foarte important de ştiut că pe piaţa sunt foarte mult scaune de gaming ce sunt şi scumpe dar nu prea sunt bune, aşa că eu am făcut un top bazat pe experienţe proprii şi pe feedback real.


Cam acesta este articolul meu cu recomandările a celor mai bune scaune de gaming. De asemenea dacă aveţi întrebări vă aştept la rubrica de comentarii, vă voi răspunde la toate întrebările cu privire la scaune de gaming, cum le alegem şi alte recomandări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.