Cele mai bune telefoane Android 2018: Ce ar trebui să cumperi?

0
26
Telefoane 2018
Telefoane 2018

Alegerea unui nou telefon Android nu este un lucru ușor. Universul Android este plin opțiuni, de la telefoane super-scumpe emblematice, până la modele accesibile, care fac câteva compromisuri calculate, modelelor concepute în mod expres pentru, de exemplu, o fotografie extraordinară.

Este posibil ca oricare telefon să cumpărați, îl veți păstra timp de cel puțin doi ani. Așadar, alegerea celui mai bun telefon Android pentru dvs. nu este o decizie pe care ar trebui să o luați ușor. Dar putem face lucrurile mai ușoare: am făcut prelegeri pentru cel mai bun telefon Android în mai multe categorii.

Cele mai bune telefoane Android

  • Cel mai bun peste toate: Samsung Galaxy S8
  • Cel mai bun pentru fotografii: Google Pixel 2 XL
  • Cel cu ecran mai mare (over 5.5 inches): Samsung Galaxy Note 8
  • Cel mai bun pentru Tango: Asus ZenFone R
  • Cel mai bun raportat la calitate/preț ($300 or less): Moto G Plus
  • Cel mai bun: OnePlus 5T

Cum testăm telefoanele Android

În primul rând, este necesar să petrecem cel puțin câteva zile cu telefonul în curs de examinare, tratându-l ca și cum ar fi al nostru. Nici un număr de teste de laborator sau de referință nu vă vor spune foarte multe despre un telefon, decât experiența dvs. personală. Suntem preocupați de performanța din lumea reală, de stabilitatea, de gradul de utilizare a interfeței, de calitatea camerei și de faptul dacă funcțiile proprietare sunt utile sau greoaie. Folosim social media, verificăm e-mailuri, jucăm jocuri, facem fotografii și clipuri video într-o varietate de condiții, navigăm în oraș și facem tot ce fac majoritatea oamenilor cu telefoanele lor.

Desigur, am rulat și repere extinse: 3DMark (Ice Storm Unlimited și Sling Shot), PCMark, GFXBench, AnTuTu, Geekbench și Vellamo. Executăm toate testele noastre fără a dezactiva aplicațiile sau serviciile preinstalate. Cu toate acestea, facem eforturi pentru a ne asigura că valorile de referință nu sunt întrerupte de notificări și că descărcările de fundal nu au loc. Este posibil să nu raportăm rezultatele din toate aceste teste (performanța zilnică din lumea reală este mult mai importantă decât criteriile de referință), dar împărtășim cele mai interesante rezultate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here