SonyTelefoane

Cele mai bune telefoane Android waterproof

Telefoanele waterproof au inceput sa paseasca usor pe piata mobila.Companiile continua sa aduca imbunatatiri in speranta ca acestea sa fie mult mai greu de distrus indiferent de mediul cu care acestea intra in contact.

Mai jos puteti urmarii top cele mai bune telefoane waterproof cu Android dupa parerea noastra.

Samsung Galaxy S7

Samsung au adus un distrugator al pietei cand au lansat modelele S7 si S7 Edge.Acestea vin cu certificat IP68 si rezista la o adancime de 1.5m timp de 30 de minute.Pe langa design-ul sau si datorita partilor hardware telefoanele moderne sunt foarte greu de protejat impotriva apei insa se pare ca cei de la Samsung au rezolvat o mare parte a acestui lucru.

Sony Xperia XZ

Cei de la Sony au lansat si ei pe piata modelul XZ acesta fiind protejat de o carcasa de metal la prima vedere.Acestia confirma de asemenea ca telefonul este certificat IP68 si are o rezistenta ca cel oferit de cei de la Samsung.

CAT S60

Cat este o firma nu foarte cunoscuta insa care sa lansat de curand pe piata cu modelul lor S60.Acesta este un smartphone rugged si nu dispune de specificatii foarte surprinzatoare insa este protejat de mai multe straturi care ofera rezistenta impotriva apei si de asemenea impotriva prafului si a oricarui material cu care ar putea sa intre in contact.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close